KNLTB Vlag wapperen wind

Bind tieners met een Funmasters Winterglow; ontvang een gratis promopakket

De koude wintermaanden zijn voor tennisverenigingen ideaal geschikt om een Funmasters Winterglow te organiseren. Met gezellige tennisspellen, lekker eten, (alcoholvrije) drankjes en muziek dat doet denken aan een après-skifeestje, betrek je tieners vanaf 13 jaar bij de club. Verenigingen die Funmasters Winterglow organiseren bij hun club ontvangen een gratis promopakket om het evenement nóg leuker aan te kleden.

De KNLTB helpt verenigingen bij het organiseren van een Winterglow editie met speciale promotiematerialen. Organiseert jouw club de Winterglow editie van Funmasters, dan ontvang je een gratis pakket met allerlei feestartikelen, zoals brilletjes en snorretjes op stokjes, waar mee de jongeren toffe foto’s kunnen maken, glowsticks en festivalbandjes. Door het zo gaaf mogelijk aan te kleden vergroot je ook nog eens de kans dat de tieners het evenement achteraf delen op social media, waardoor de tennisclub op een positieve manier opvalt bij vrienden, klasgenoten en familie.

Fun centraal

De uitstroom in deze doelgroep is relatief groot. Uit onderzoek met de tieners is gebleken dat zij behoefte hebben aan meer dan alleen het spelen van tenniswedstrijden. Met een gezellig middag en/of avond, waarbij vooral fun centraal staat, bedien je deze doelgroep en voelen zij zich thuis op de club. Hierdoor blijven zij langer lid.

Funmasters is hiervoor een geschikt middel. In de zomer is de Summerslam editie ideaal geschikt, terwijl in de koude maanden een Winterglow editie in de smaak valt. Met elementen als vuurkorven, marshmallows, koek-en-zopie, braadworsten en apres-ski-muziek creëer je een sfeertje waarin tennis gecombineerd wordt met veel lol maken. De club bepaalt zelf het programma.

Aanmelden Winterglow

Op de Funmasterspagina vind je meer informatie, inspiratie en materialen om een geslaagde Winterglow editie te organiseren. Je kunt jouw evenement aanmelden via dit formulier, zodat de club in aanmerking komt voor het promopakket. Naast het promopakket ontvangt de club ook een gedrukt programmaboek vol met inspiratie voor een toffe dag. Ook kan de KNLTB een lokale campagne verzorgen op social media voor nog meer animo.