Scorebord

Datum

Locatie & plaats

Online, van 20.00 - 20.30 uur
Online

Webinar: NIEUW! Onderzoeksportal van de KNLTB om snel, simpel en goed input te krijgen vanuit leden.

Vitale verenigingen kenmerken zich door een sterke organisatie, een toekomstbestendige accommodatie en een hechte verenigingscultuur. Daarbij is het cruciaal dat verenigingen leden betrekken bij veranderingen. Hoe denken de leden over de sfeer op de vereniging, wat vinden ze van de accommodatie en zijn ze tevreden over de lessen die worden aangeboden?

Om dit als bestuur in kaart te brengen, faciliteert de KNLTB de verenigingen via het KNLTB Onderzoeksportal. Via dit portal kunnen verenigingen een kant-en-klare en professionele vragenlijst sturen aan hun leden. Vervolgens worden de antwoorden automatisch verwerkt in duidelijke grafieken en worden de resultaten gebenchmarkt met de (anonieme) scores van andere tennisverenigingen. Zo zie je dus hoe de situatie van jouw club zich verhoudt tot die van vergelijkbare verenigingen.

Het KNLTB Onderzoeksportal is sinds begin dit jaar live. Tijdens deze webinar nemen we jullie graag mee in de mogelijkheden van het portal. We naderen het einde van het jaar, hét ideale moment om dus een ledentevredenheidsonderzoek uit te voeren en de resultaten te gebruiken voor het beleid van komend jaar.

Volg het webinar via Zoom.