NTC gravelbanen oud

Datum

Locatie & plaats

Nationaal Tennis Centrum
Amstelveen

Open Dag bij het NTC

We nodigen jullie graag uit om op zaterdag 9 juli onze Open Dag te bezoeken op het 'nieuwe' Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen. De Open Dag valt samen met de Amstelveen Women’s Open – ons hoogste internationale dames tennistoernooi na Libéma Open in Rosmalen.

Sinds augustus 2019 is het Nationaal Tennis Centrum (NTC) in Amstelveen het kloppend hart van tennis in Nederland. Eén centrale locatie met alle faciliteiten die talenten en topspelers nodig hebben om de aansluiting te vinden en te behouden met de wereldtop en een plek vol beleving waar topsport (valide en invalide) en breedtesport samenkomen.

Als KNLTB zijn wij bijzonder trots op dit centrum en wij laten het NTC en ons kantoor dan ook graag aan jullie zien. Door de coronapandemie hebben we jullie helaas nog niet eerder kunnen ontvangen en daar kunnen we eindelijk verandering in brengen. Daarom nodigen wij je met je hele bestuur van harte uit op zaterdag 9 juli voor onze Open Dag op het NTC in Amstelveen!

Op deze dag, tijdens het finaleweekend van het ITF tennistoernooi Amstelveen Women’s Open, zetten wij van 11.00 tot 16.00 uur letterlijk de deuren open. Je kunt een rondleiding krijgen op ons prachtige kantoor, er zijn clinics met onder andere Elise Tamaëla en Paul Haarhuis en er zijn nog veel meer tennis- en padelactiviteiten. We maken er een mooie dag van voor jong en oud, dus je kunt ook je gezin meenemen! En vergeet tussendoor niet te genieten van toptennis!

Meld je nu aan met dit formulier, en dan hopen wij jullie allemaal te zien hier in Amstelveen op 9 juli!

Met sportieve groet,

Erik Poel (Algemeen directeur KNLTB) & Roger Davids (Voorzitter KNLTB)