Afbeelding (1)

Datum

Locatie & plaats

Ahoy
Rotterdam

KNLTB Jaarcongres 2024: the Match of Tomorrow!

In 2024 bestaat de KNLTB 125 jaar. Een mijlpaal waar we trots op zijn en die we graag vieren samen met bestuurders, leraren, partners van de KNLTB en andere genodigden. Het KNLTB Jaarcongres vindt plaats op zaterdag 17 februari in Ahoy in Rotterdam. Het belooft een informatieve én inspirerende dag te worden, met ook genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten!


We vieren de sport en hoe die sport ons al 125 jaar verbindt, we kijken naar de ontwikkelingen in de sportbranche en hoe we samen werken aan een gezonde toekomst van jouw vereniging, tennis- of padelschool of sportcentrum en die van de tennis- en padelsport in Nederland. 

Tennis verenigt, tennis verbindt, tennis laat mensen elkaar ontmoeten. Zo begon het 125 jaar geleden, met de organisatie van wedstrijden (matches) en dat doen we nog steeds. De KNLTB inspireert, ontwikkelt en beweegt mee en is de verbinder tussen alle partijen in het tennis- en padellandschap. Ons jubileummotto is dan ook ‘De KNLTB, al 125 jaar jouw matchmaker’.

Het jaarcongres vindt plaats op zaterdagochtend 17 februari 2024, tijdens de 51e editie van ABN AMRO Open in Ahoy in Rotterdam. Het wordt een speciaal congres vanwege het 125-jarig jubileum van de KNLTB. Met boeiende sprekers zoals Alex Corretja, Kiki Bertens en John van Lottum. Uiteraard staat ook de uitreiking van de jaarprijzen op het programma: Vereniging-, Vrijwilliger- en Toernooi van het jaar 2023.