Mflibema Open 2022 Dinsdag 7 Junidsc09260

Datum

Locatie & plaats

Libéma Open
Rosmalen

'In Gesprek Met' tijdens Libéma Open

Van 12 tot en met 18 juni is het zover! Dan kunnen we weer volop genieten van toptennis in eigen land tijdens Libéma Open in Rosmalen. Een mooi moment om samen met jouw KNLTB Accountmanagers in gesprek te gaan en onder het genot van een drankje te kijken naar tenniswedstrijden van het hoogste niveau!

In Gesprek Met

Wat zijn de ambities en behoeften van jouw vereniging? Zijn er bepaalde zaken waar je tegen aan loopt? Of wil je meer informatie over specifieke thema's zoals ledenwerving en- behoud, jeugd of padel? Ga dan met jouw KNLTB Accountmanager in gesprek tijdens Libéma Open. In circa 45 minuten bespreek je de thema's die op jouw vereniging spelen, zodat de Accountmanager je zo goed mogelijk kan begeleiden en adviseren en je eventueel tips en tools mee kan geven. De rest van de dag kan je gratis genieten van toptennis. 

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

De tickets (maximaal 3 per vereniging en 2 per centrum) ontvang je van de KNLTB. Wil je met meer personen van jouw club komen? Dan is het mogelijk om extra tickets te kopen. 

In Gesprek Met tijdens ITF WTT

We realiseren ons dat de reisafstand naar Rosmalen voor sommige verenigingen groot is. Kom je liever naar 'In Gesprek Met' bij één van de andere internationale toernooien deze zomer? Dat kan! Je bent van harte welkom tijdens de ITF World Tennis Tour in Alkmaar (week 26), Den Haag (week 27), Amstelveen (week 28), Eindhoven (week 31), Oldenzaal (week 35) of Haren (week 36). Laat hiervoor je gegevens achter via dit formulier. We nemen dan contact met je op.

Kom samen met de leraar

Verenigingen hebben veel baat bij een goede samenwerking tussen het bestuur en de leraar. Het is dan ook belangrijk om actuele thema’s op de vereniging met elkaar te bespreken. Neem daarom de (hoofd)leraar van jouw vereniging mee naar In Gesprek Met. Leraren ontvangen ook per e-mail een uitnodiging zodat zij zich samen met de bestuursleden kunnen aanmelden.

Partners & Pickleball

In het KNLTB paviljoen zijn er de hele week een aantal partners (zoals Sportstroom en VLC & Partners) aanwezig voor vragen en advies.

Daarnaast staat dinsdag 13 juni in het teken van pickleball. We organiseren een themasessie voor clubs die hier graag meer informatie over willen. Je kan je hiervoor opgeven via het aanmeldformulier.

Word clubpartner van Libéma Open! 

Een mooie korting krijgen voor jouw leden én gratis kaarten voor de finale? Word dan Libéma Open Clubpartner. Hoe werkt het?

  • Meld jouw vereniging aan vóór 12 mei
  • De vereniging krijgt een kaartverkooplink die door leden gebruikt kan worden
  • Leden krijgen via deze link €10,- korting bij het bestellen van entreekaarten
  • De vereniging krijgt 2 gratis entreekaarten voor het finaleweekend t.w.v. €140,-

Klik hier voor meer informatie.