Festina Amsterdam

Datum

Locatie & plaats

Microsoft Teams
19.30 uur

Bijeenkomst verenigingen met 1000+ leden

Na de twee geslaagde edities van de digitale bijeenkomst voor verenigingen met 1000+ leden geven we hier graag een vervolg aan op dinsdag 9 mei om 19.30 uur. Het doel is om samen van gedachte te wisselen over de uitdagingen waar jullie als grootste tennis- en padelverenigingen van Nederland mee te maken hebben.

Thema

De onderwerpen die in de vorige jaren aan bod zijn gekomen zijn jeugd, baandruk, verduurzaming en inclusie. Het onderwerp van dit jaar is vrijwilligers versus professionalisering. In de veranderende maatschappij waarbij leden steeds meer klanten worden, wordt het steeds lastiger om alles op basis van vrijwilligers te doen, zeker bij grote verenigingen.

Tijdens de bijeenkomst gaan we aan de hand van stellingen met elkaar in gesprek over een goede balans tussen vrijwilligers en professionalisering. Wanneer besteed je iets uit en wanneer misschien juist niet? Ook Robert Jan Schumacher, KNLTB Directeur dienstverlening, sluit hierbij aan. We kijken uit naar jullie bijdrage tijdens deze informatieve, maar vooral interactieve bijeenkomst en leggen graag alvast de volgende stelling voor om over na te denken. ‘De traditionele vereniging moet professionaliseren om toekomstbestendig te blijven’.

Aanmelden

Verenigingen met 1000+ leden krijgen een mail over deze bijeenkomst. Via de mail kun je je dan aanmelden.