Banners 1120X350 (1)

Updates

Tennis- en Padelboeker zijn nog relatief nieuw en zijn daardoor continu in ontwikkeling. Op deze pagina kun je een overzicht vinden van de geplande en reeds doorgevoerde updates.

Heb jij specifieke wensen? Geef dit dan aan ons door via dit formulier.

Geplande updates


Afgeronde updates

 • Specifiek uitsluiten van banen voor verhuur
  Het is nu ook mogelijk om specifieke banen op specifieke dagen en tijden voor verhuur uit te sluiten. Dat doe je door een boekingsregel “Niet beschikbaar om te boekenvoor de Tariefgroep in te stellen voor de banen, dagen en tijdvakken die je wenst uit te sluiten. Doe je dit, vergeet dan niet om een eventueel ingestelde algehele uitsluiting (zie hiervoor) weer te verwijderen!
 • Instellen van bloktijden per baan, dag en tijdvak
  Je kunt per baan één of meerdere tijdvakken openstellen. En per tijdvak kun je aangeven of je vaste bloktijden wilt hanteren door naast de tijd de lengte van het tijdsblokin minuten opgeven. Als er een bloktijd is opgegeven, dan zal de padelboeker alleen blokken van die tijdsduur geven – al vraagt de boeker bij het boeken een blok van een andere lengte. Bijvoorbeeld een ingestelde bloktijd van 90 minuten tussen 08:30 en 16:00 geeft altijd starttijden van 08:30, 10:00, 11:30, 13:00, 14:30 voor een duur van 90 minuten, al vraagt een boeker 45, 60 of 120 minuten.
 • Terugstorten huurbedrag via Mollie nu automatisch
  Bij het annuleren van een boeking in de KNLTB.Club beheeromgeving voor het Afhangbord wordt gevraagd of je het huurbedrag (door Mollie) wilt laten terugstorten. Clubs die nu met ClubCollect werken voor hun iDeal betalingen kunnen deze mogelijkheid ook gaan benutten door een Mollie-account aan te vragen en deze in te stellen als het betaalplatform voor Meet & Play. Support van KNLTB.Club kan je hierbij assisteren. Clubs die ClubCollect gebruiken krijgen een pop up met de melding dat het terugboeken van het huurbedrag handmatig moet worden geïnitieerd.
 • Boekingsspecifieke pincode opnemen in bevestigingsmail
  Het is nu mogelijk om in de bevestigings- en wijzigingsmail een boekingsspecifieke pincode op te nemen van een waarmee een boeker zichzelf toegang kan verschaffen tot het park. Dit werkt alleen op clubs die zijn uitgerust met een via Meshlink ontsloten toegangsbeheersysteem. Voor meer informatie: www.meshlink.nl of www.hs-pas.nl. De unieke pincode is vanaf 15 minuten voor de boeking tot het einde van de boeking geldig.
 • Koppeling met verlichting
  Een knop of link in de bevestigings- en wijzigingsmail van een boeking om te kunnen inchecken op een club zodat de verlichting wordt aangezet op het moment dat je boekingstijd wordt bereikt. Dit werkt bij clubs die hun verlichting via Meshlink laten schakelen op basis van baanreserveringen. Mocht je dat nog niet hebben geactiveerd, neem dan contact op met KNLTB.Club om dit voor jouw club mogelijk te maken.
 • Differentiatie padelbanen
  Het is nu mogelijk om te differentiëren in soorten padelbanen, denk aan Padel – Trainingsbaan en Padel – Wedstrijdbaan. Op deze manier kunnen banen van verschillende soorten separaat worden aangeboden.