VOG

Vertrouwenspersonen

De vertrouwenspersoon is er voor als je ergens mee zit en/of vragen heeft. De vertrouwenspersoon speelt een adviserende rol en helpt jou om de juiste stappen te zetten en biedt daarbij waar nodig ondersteuning. De vertrouwenspersonen zijn geheel onafhankelijk en informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Je kunt een melding doen bij de vertrouwenspersoon van de KNLTB, hij of zij is er om met jou te praten en jou steun en advies te geven.

Je kan via de mail contact opnemen met één van onderstaande vertrouwenspersonen. Je kunt aangeven of je een antwoord wilt ontvangen via de e-mail of telefoon. De vertrouwenspersoon geeft je zo snel mogelijk een antwoord. Alle vertrouwenspersonen zijn actieve gepassioneerde tennissers. De KNLTB heeft op dit moment de volgende vertrouwenspersonen:

  • George de Ceuninck - g.deceuninck.vertrouwenspersoon@knltb.nl
    "40 jaar bestuurlijk juridische ervaring in binnen- en buitenland. Mediator en Coach."
  • Anoeska Hagenstein – 06-39699110 of a.hagenstein.vertrouwenspersoon@knltb.nl
    “Ik ben ondernemer, manager, fanatiek sporter en gediplomeerd mental-coach. En vanuit deze ervaringen en achtergrond help ik ambitieuze ondernemers, managers en sporters om meer plezier te hebben in hetgeen ze doen en meer resultaten te boeken.”
  • Lex Pull - l.pull.vertrouwenspersoon@knltb.nl
    “Voor mijn pensioen heb ik jaren als arts-psychotherapeut gewerkt, met name als gedragstherapeut en gezins- en relatietherapeut in de GGZ en verslavingszorg.”