Gijs Peelen Rotterdam & Den Haag

Rotterdam & Den Haag

Gijs Peelen

Regio: Rotterdam en Den Haag
E-mail: g.peelen@knltb.nl
Telefoon: 06-53277458

-------

Maak kennis met Gijs Peelen

Waar komt je liefde voor tennis/padel vandaan?
Ik was ongeveer 4 jaar oud toen ik voor het eerst met mijn broer meeging naar de tennisvereniging bij ons in de buurt. Ik was meteen geïnteresseerd in de sport, na een tijdje ging ik wekelijks met hem mee en mocht ik zelfs regelmatig invallen bij trainingen met incomplete groepen. Sindsdien ben ik verkocht aan de sport en ben ik steeds beter en ook fanatieker geworden.

Wat betekent tennis/padel voor jou?
Tennis, maar ook padel, betekenen heel veel voor mij. Ik kan enorm van beide sporten genieten. Het mooiste vind ik dat ik me nog altijd kan verbazen over bepaalde (bizarre) punten die tijdens een wedstrijd, op welk niveau dan ook, gespeeld worden. Van dat soort mooie, bijzondere punten kan ik altijd extra genieten.

Met welk mooi voorbeeld heb jij onlangs een vereniging kunnen helpen?
Ik heb een vereniging enorm kunnen helpen door ze te ondersteunen bij het implementeren van een instuifconcept voor de trainingen. Geen vaste trainingsgroepen meer, maar het aantal contactmomenten verhogen, trainen in grotere groepen en een makkelijke instroom voor nieuwe jeugd creëren. Met als uiteindelijk doel de negatieve spiraal van afnemende interesse te doorbreken en de weg omhoog weer in te zetten.

Welk thema is momenteel actueel in jouw regio?
Een erg belangrijk thema in Rotterdam en Den Haag is het (ver)binden van jeugdleden aan de verschillende verenigingen. Het aantal leden in deze leeftijd ligt al jaren een stuk lager als bij andere leeftijdsgroepen. Ik verwacht dat dit voor de verenigingen ook de komende jaren nog altijd een actueel thema zal blijven. Daarnaast merk ik dat het zorg dragen voor een goede sfeer binnen de vereniging en het gevoel van onderlinge saamhorigheid als basis voor duurzaam sporten erg belangrijk is binnen mijn regio.

Wat vind je het leukste om te doen als Accountmanager?
Uiteindelijk wil je een vereniging verder kunnen helpen. Het mooiste is dan ook, wanneer je lange tijd met een vereniging aan een doel hebt gewerkt en het gewenste resultaat uiteindelijk behaald wordt. Zeker als deze uitkomst kansen biedt voor andere verenigingen, om ook hen hierin te kunnen inspireren en ondersteunen.