VCL/VTL

Heeft jouw vereniging vóór 1 september een VCL nodig?

Heeft jouw vereniging nog deze zomer een gecertificeerde Verenigingscompetitieleider (VCL) nodig? Lees dan onderstaande informatie goed door. We bieden deze cursus in juli en augustus online aan.

In verband met de annulering van de klassikale bijeenkomsten op locatie van de VCL en VTL cursussen, hebben we afgelopen maand een pilot gedraaid met online bijeenkomsten. Uit de evaluatie van deelnemers, docenten en de KNLTB is gebleken dat deze vorm onder de huidige omstandigheden een goed alternatief is.

Alle deelnemers van de geannuleerde cursussen in maart hebben we de afgelopen periode geïnformeerd over online bijeenkomsten in juni. Deze cursussen zitten inmiddels vol. Speciaal voor vrijwilligers van verenigingen voor wie het behalen van het certificaat noodzakelijk is voor de organisatie van de KNLTB Competitie 2020, bieden we daarom nu ook een extra (online) cursus aan in juli of augustus.

De online cursus bestaat uit twee lessen van 1 uur en 15 minuten. Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen en een goede interactie kunnen er maximaal 15 personen deelnemen per cursus. De online cursus wordt aangeboden op onderstaande data:

Cursus VCL A

Sessie 1: Maandag 13 juli, 19.30 tot 20.45 uur
Sessie 2: Donderdag 16 juli, 19.30 tot 20.45 uur

Cursus VCL B

Sessie 1: Maandag 24 augustus, 19.30 tot 20.45 uur
Sessie 2: Donderdag 27 augustus, 19.30 tot 20.45 uur

Aanmelden

Vanwege het beperkt aantal plaatsen en de specifieke doelgroep verloopt de inschrijving voor deze cursussen niet via de gebruikelijke cursusboeker, maar via de e-mail. Ledenadministrateurs kunnen een inschrijving voor één van bovenstaande cursussen doorgeven via wedstrijdtennis@knltb.nl. Vermeld daarbij de gegevens van de cursist: naam, bondsnummer, e-mailadres, vereniging en voorkeur cursus.