ClubApp

ClubApp

De KNLTB ClubApp is een onmisbare app voor alle tennisverenigingen. Het maakt het voor jouw leden gemakkelijker om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen de vereniging. Ze kunnen namelijk alles regelen vanuit één plek. Altijd en overal. Op deze manier draagt de KNLTB ClubApp bij aan het versterken van de binding met de leden én het vergroten van de betrokkenheid van de club.  

Het nieuws van de vereniging altijd binnen handbereik

Voor  verenigingen is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast het clubnieuws en evenementen via pushberichten te communiceren met leden. Door een nieuwsbericht niet alleen in de KNLTB ClubApp te plaatsen, maar ook als pushbericht naar alle leden te sturen, zorg je ervoor dat ze het belangrijkste clubnieuws of evenement niet missen. 

Competitie en toernooien

Via het persoonlijk profiel hebben spelers toegang tot alle uitslagen, standen en geplande wedstrijden van KNLTB competities. Daarnaast kunnen ze eenvoudig spelers en teams toevoegen aan hun favorieten, om deze gemakkelijk te kunnen volgen. Via het persoonlijk profiel en de knop 'Mijn Toernooien' kunnen spelers terugvinden aan welke toernooien ze hebben deelgenomen en wat hun individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen). 

Toegang tot de ledenlijst

Met de KNLTB ClubApp hebben leden eenvoudig toegang tot de ledenlijst. Een perfect middel om de binding tussen leden en de club te versterken want zo kunnen leden veel beter een naam bij een gezicht vinden. Elk lid kan natuurlijk zelf instellen of ze hun e-mail of telefoonnummer zichtbaar tonen op hun profiel. 

Een tennismaatje vinden

De app geeft leden de mogelijkheid om op basis van voorkeuren een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan men via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van hun keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen met een telefoonnummer en e-mailadres. Het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daarop te reageren. Wil je het maatje alvast in je snel keuzelijst / favoriet maken? Druk dan op het sterretje rechtsboven en je kan voortaan direct een baan reserveren of je maatje inzien. 

(Bar)dienstenplanner

Met de (bar)dienstenplanner kunnen leden zich gemakkelijk inschrijven voor hun (bar)diensten. De bardienstenplanner werkt alleen als jouw club heeft gekozen voor het €1,- of €2,50 pakket van KNLTB.Club én binnen deze versie ook de bardienstplanner daadwerkelijk gebruikt.  

Snel en overal een baan afhangen 

Heeft jouw vereniging het KNLTB Afhangbord? Dan is het ook mogelijk om de KNLTB ClubApp hieraan te koppelen. Het wordt dan voor leden mogelijk om banen te reserveren via de app. Deze reserveringen moeten uiteraard nog wel bevestigd worden via het Afhangbord op de club. Jouw vereniging kan volledig zelf instellen onder welke voorwaarden dit is toegestaan. Wanneer jouw vereniging geen gebruik maakt van het KNLTB Afhangbord kun je ervoor kiezen om deze functionaliteit 'uit' te zetten zodat deze functionaliteit niet zichtbaar wordt in de KNLTB ClubApp. 

Heeft jouw club nog niet het nieuwe KNLTB Afhangbord maar heb je wel interesse? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met de accountmanager van jouw regio. 

Aanmelden of meer informatie?

Wil je graag nog meer informatie over de mogelijkheden van de KNLTB ClubApp voor jouw club? Neem dan contact op met de accountmanager van jouw regio of stuur een e-mail naar support@knltb.club. Aanmelden is mogelijk via https://www.knltb.club/ 

Maakt jouw club gebruik van het ledenadministratiepakket van All United? Geen probleem! Zij bieden ook een clubapp aan. Neem contact met ze op en ontdek alle mogelijkheden via info@allunited.nl. 

Promotie KNLTB ClubApp 

Heeft jouw vereniging de KNLTB ClubApp al en wil je je leden graag activeren de app te downloaden? Maak dan gebruik van de downloads uit de onderstaande toolkit. Deze handige downloads kun je gebruiken om de app te promoten op jullie eigen social media kanalen, maar ook op de website en in de nieuwsbrief. Veel succes!