Libema Open Rosmalen

Ga in gesprek met jouw KNLTB Accountmanager tijdens Libéma Open

Van 12 tot en met 18 juni is het zover! Dan kunnen we weer volop genieten van toptennis in eigen land tijdens Libéma Open. Een mooi moment om samen met je KNLTB Accountmanager in gesprek te gaan en onder het genot van een drankje te genieten van toptennis op het hoogste niveau. Na de geslaagde editie van vorig jaar, waar we meer dan 250 verenigingen mochten verwelkomen, maken we er dit jaar ook weer een feest van.

In Gesprek Met

Wat zijn de ambities en behoeften van jouw vereniging of centrum? Zijn er bepaalde zaken waar je tegen aan loopt? Of wil je meer informatie over specifieke thema's zoals ledenwerving en- behoud, jeugd of padel? In circa 45 minuten bespreken we de thema's die op jouw club spelen, zodat de Accountmanager je zo goed mogelijk kan begeleiden en adviseren. De rest van de dag kan je gratis genieten van toptennis. De gesprekken vinden iedere dag plaats tussen 10.30 en 18.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden en meer informatie kan via deze link.