Zwarte tulpen troffeee

T.C. Sprenkelaar, Alexander Krimpenfort van T.C. Breda en het 'Weet-waar-je-aan-toe-bent' toernooi van T.C. Domstad winnaars van de Jaarprijzen

Tijdens de opening van de KNLTB Congresweek afgelopen zaterdag bij het ABN AMRO Open in Ahoy werden ook de jaarprijzen uitgereikt, voor Vereniging van het Jaar, Vrijwilliger van het Jaar en Toernooi van het Jaar 2022. Deze keer gaan de Zwarte Tulpen naar T.C Sprenkelaar, Alexander Krimpenfort van T.C. Breda en het 'Weet-waar-je-aan-toe-bent' toernooi van T.C. Domstad. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Warm bad

T.C. Sprenkelaar uit Apeldoorn werd uitgeroepen tot Vereniging van het Jaar 2022. De vereniging heeft de laatste jaren een mooie groei doorgemaakt, mede door de aanleg van padelbanen. Ook organiseert Sprenkelaar activiteiten voor alle leeftijden, van jongste jeugd tot Oldstars. Maar waar de vereniging vooral door geroemd wordt is het warme bad dat ze nieuwe leden geven, door de ‘Warm Bad-commissie’. Nieuwe leden worden goed opgenomen en voelen zich meteen thuis; een mooi voorbeeld voor alle verenigingen in Nederland!

Redder van de club

Vrijwilliger van het Jaar 2022 werd Alexander Krimpenfort van T.C. Breda. Naast dat Alexander al vele jaren op de vereniging rondloopt en al veel functies heeft gehad, werd hij door voorzitter Coen van Rhijn vooral geroemd als ‘redder van de club’, omdat Alexander een van de mensen was die een aantal jaren geleden opstond toen het heel slecht ging met de vereniging. Een terechte en inspirerende winnaar volgens ons!

Weet waar je aan toe bent

De Zwarte Tulp voor Toernooi van het Jaar 2022 ging naar het 'Weet-waar-je-aan-toe-bent' toernooi van T.C. Domstad. Dit weekendtoernooi deed precies wat de naam al zegt: spelers wisten vooraf al wanneer ze moesten spelen en hoeveel wedstrijden op één dag; zo speelde de organisatie met dit unieke concept goed in op de behoefte van de toernooispelers! Naast het concept werd er ook veel aandacht besteed aan nevenactiviteiten. Dat het toernooi ook nog zo succesvol was dat er helaas mensen uitgeloot moesten worden maakt dat dit toernooi terecht de winnaar is!