Milieuvriendelijk beheer

Bespreek jouw accommodatiezaken met de KNLTB

Op 9 maart a.s. vind de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats in de EXPO in Houten. De KNLTB is daar ook aanwezig om vragen te beantwoorden over aanleg, onderhoud en beheer van tennis- en padelaccommodaties.

Sportbondenplein

Op de Vakbeurs Sportaccommodaties komt alles samen op het gebied van sportaccommodaties. Van aannemers/leveranciers tot adviesbureaus en keuringsinstanties. Voor verenigingen is dit een interessante manier om gemakkelijk contact te leggen met diverse partijen en informatie in te winnen voor jouw sportaccommodatie.

Via NOC*NSF is een Sportbondenplein ter beschikking gesteld, waar de KNLTB aanwezig zal zijn. In vergelijking met vorig jaar is het Sportbondenplein volledig vernieuwd. Er is een gezamenlijke bar en er zijn zitplekken om met iemand 1:1 in gesprek te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld direct informatie inwinnen over gravelbanen, de aanleg en mogelijkheden van padelbanen, aanschaf van een ballonhal en/of over duurzaamheid van jouw accommodatie.

Graag nodigen we de verenigingen uit voor een kop koffie op het sportbondenplein!

Naast het netwerken met andere verenigingen en partners, worden er ook gratis lezingen gegeven waarin actuele thema's worden besproken. Onderwerpen zoals een duurzame en gasvrij sportaccommodatie en Spoedcursus LED Sportveldverlichting komen aan bod op 9 maart.  

Schrijf je in voor de Vakbeurs Sportaccommodaties

Wil jij de Vakbeurs Sportaccommodaties bezoeken? Registreer je voor gratis toegang en boek jouw e-ticket hier

Tot ziens op 9 maart!