393A0411

Werf nieuwe leden en zet de deuren van jouw vereniging open

Het nieuwe tennisseizoen staat bijna voor de deur! De periode waarin we volop kunnen genieten van de gezelligheid en sfeer op de vereniging. Hét moment om de deuren van jouw vereniging open te zetten en mensen enthousiast te maken voor tennis en padel op jouw club. De KNLTB ondersteunt verenigingen hierbij met gratis draaiboeken en promotiemiddelen, het zoek & boek platform Meet & Play én een landelijke wervingscampagne in april.

Tijd om in actie te komen! Organiseer in het voorjaar een aantal kennismakingsactiviteiten op jouw club, zo kan iedereen die dat wil laagdrempelig een balletje slaan. Maak hierbij gebruik van het uitgebreide kennismakingsaanbod van de KNLTB voor alle verschillende doelgroepen, zoals bijvoorbeeld een open dag, Startersclinic, Tennis- en Padelstart, de Vriendjesmaand en de Zomer Challenge

Gratis promotie via KNLTB Meet & Play

Zonder promotie geen succesvolle wervingsactiviteit. Door jouw activiteiten aan te bieden via KNLTB Meet & Play, het zoek & boek platform van Nederland, zet je het aanbod van jouw club op de kaart. Je geeft nieuwe spelers de mogelijkheid om makkelijk online, via www.meetandplay.nl of de Meet & Play app, in te schrijven voor jouw activiteit. Bovendien profiteer je ook meteen van de regionale promotie van de KNLTB voor jouw vereniging en de activiteiten, zodat je meer mensen bereikt.  

Draaiboek en promotiemiddelen

Om je op weg te helpen bij de organisatie en promotie van jouw activiteit(en) kan je gebruik maken van de KNLTB draaiboeken en promotiemiddelen. De uitgebreide gratis promotiematerialen zijn voor zowel tennis als padel. De posters en flyers kan je heel gemakkelijk voorzien van de eigen verenigingsinformatie.

E-zine 'Zo werf je nieuwe leden'

Alle over het kennismakingsaanbod en hoe en wanneer je dit het beste kan promoten, lees je ook in het E-zine 'Zo werf je nieuwe leden'

Aankondiging landelijke campagne

Samen met tennisverenigingen wil de KNLTB dit voorjaar tennis op de kaart zetten. Daarom start er in april een landelijke wervingscampagne ‘Zomertijd = tijd voor tennis’, waarin we de sport promoten en zoveel mogelijk nieuwe spelers willen verwelkomen op clubs door heel Nederland. Tijdens deze campagne promoot de KNLTB een maand lang zowel online als offline via verschillende middelen de sport. Naast deze landelijke promotie is er ook regionale promotie van alle kennismakingsactiviteiten die worden aangeboden via Meet & Play. Binnenkort ontvangen verenigingen meer informatie, zoals een e-zine waarin het kennismakingsaanbod verder wordt toegelicht en meer uitleg over de campagne.

Kortom, een mooie kans voor jouw vereniging! Doe je ook mee?

Webinar: Activiteiten opvoeren in KNLTB Meet & Play

Nieuwsgierig hoe je de kennismakingsactiviteit van jouw club kunt toevoegen aan Meet & Play? Bekijk dan onderstaand webinar met daarin een introductie met meer informatie over de wervingscampagne en daarna een praktische demonstratie hoe je een activiteit kunt opvoeren in KNLTB.Club. Succes!