KNLTB Match App Centrecourt 1440 X 632 XL

Een flexibel wedstrijdaanbod met KNLTB Match

Ruim 200 clubs organiseren interne competities via KNLTB Match, en 60 daarvan zijn deze zomer met succes een multi-clubcompetitie gestart. Dit is een vriendschappelijke competitie waarbij spelers wedstrijden spelen tegen gelijkwaardige tegenstanders van verenigingen en/of centra uit de buurt. Een mooie manier waarop spelers van alle niveaus het hele jaar door wedstrijden kunnen spelen.  

Meedoen is heel eenvoudig. Vanuit clubs is er niet of nauwelijks organisatie nodig voor deze competitie, want alles wordt geregeld in de KNLTB Match app. 

Het voordeel van dit flexibele wedstrijdaanbod is dat spelers onderling bepalen waar en wanneer ze de wedstrijd spelen. Daarnaast is het voor spelers ook een mooie mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Dat maakt tennis en/of padel ook nog eens hartstikke gezellig!

Meer info? Volg een online webinar! 

Graag nodigen we jouw club uit voor een kort webinar van 30 minuten waarin we de multi-clubcompetitie verder toelichten, de voordelen benoemen én uitleggen hoe jouw vereniging of centrum kan starten samen met clubs bij jullie in de buurt.

Je kunt je aanmelden voor de volgende webinars: 

  • Maandag 5 september: 19.30 - 20.00 uur - voor verenigingen
  • Dinsdag 6 september: 19.30 - 20.00 uur - voor verenigingen
  • Donderdag 8 september: 19.30 - 20.00 uur - voor commerciële centra 

 

 

Voor meer informatie over KNLTB Match, klik hier

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over KNLTB Match? Kijk dan of je jouw vraag terugvindt in de veelgestelde vragen op de website. Je kunt ook altijd een e-mail sturen naar: service@match.knltb.nl