NTC amstelveen bovenaanzicht

Uitnodiging Open Dag bij NTC op zaterdag 9 juli

We nodigen jullie graag uit om op zaterdag 9 juli onze Open Dag te bezoeken op het 'nieuwe' Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen. De Open Dag valt samen met de Amstelveen Women’s Open – ons hoogste internationale dames tennistoernooi na Libéma Open in Rosmalen.

Sinds augustus 2019 is het Nationaal Tennis Centrum (NTC) in Amstelveen het kloppend hart van tennis in Nederland. Eén centrale locatie met alle faciliteiten die talenten en topspelers nodig hebben om de aansluiting te vinden en te behouden met de wereldtop en een plek vol beleving waar topsport (valide en invalide) en breedtesport samenkomen.

Als KNLTB zijn wij bijzonder trots op dit centrum en wij laten het NTC en ons kantoor dan ook graag aan jullie zien. Door de coronapandemie hebben we jullie helaas nog niet eerder kunnen ontvangen en daar kunnen we eindelijk verandering in brengen. Daarom nodigen wij je met je hele bestuur van harte uit op zaterdag 9 juli voor onze Open Dag op het NTC in Amstelveen!

Op deze dag, tijdens het finaleweekend van het ITF tennistoernooi Amstelveen Women’s Open, zetten wij van 11.00 tot 16.00 uur letterlijk de deuren open. De Open Dag ziet er als volgt uit:

  • 11.00 uur: Start Open Dag en eerste halve finale enkelspel van het Amstelveen Women's Open
  • 12.00 - 14.00 uur: Clinics met Paul Haarhuis en Elise Tamaëla
  • Niet voor 13.00 uur: tweede halve finale enkelspel
  • Niet voor 15.00 uur: Dubbelfinale Amstelveen Women's Open

Daarnaast zijn er de hele dag side-events: een service kooi, reactie challenge, target challenge, een hindernisbaan en motoriekchallenges. En heb je altijd al willen weten of jouw forehand net zo goed is als die van echte tennisprofs? Analyseer je slag met de SevenSix app bij Kia! Ook kun je een rondleiding krijgen op het kantoor van de KNLTB. Kortom: we maken er een mooie dag van voor jong en oud!

Meld je nu aan met dit formulier, en dan hopen wij jullie allemaal te zien hier in Amstelveen op 9 juli!

Met sportieve groet,

Erik Poel (Algemeen directeur KNLTB) & Roger Davids (Voorzitter KNLTB)