Milieuvriendelijk beheer

Bespreek jouw accommodatiezaken met de KNLTB

Op 26 april a.s. vind de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats in de EXPO in Houten. Na twee jaar afwezigheid in verband met corona, mogen we eindelijk weer bij elkaar komen. De KNLTB is daar ook aanwezig om vragen te beantwoorden over aanleg, onderhoud en beheer van tennis- en padelaccommodaties.

Sportbondenplein

Op de Vakbeurs Sportaccommodaties komt alles samen op het gebied van sportaccommodaties. Van aannemers/leveranciers tot adviesbureaus en keuringsinstanties. Voor verenigingen is dit een interessante manier om gemakkelijk contact te leggen met diverse partijen en informatie in te winnen voor jouw sportaccommodatie.

Via NOC*NSF is een Sportbondenplein ter beschikking gesteld, waar de KNLTB aanwezig zal zijn. Zo kun je bijvoorbeeld informatie inwinnen over gravelbanen, de aanleg en mogelijkheden van padelbanen, aanschaf van een ballonhal en/of over duurzaamheid van jouw accommodatie.

Naast het netwerken met andere verenigingen en partners, worden er ook gratis lezingen gegeven waarin actuele thema's worden besproken. Onderwerpen zoals energiezuinig en kostenefficiënt verhuren van sportaccommodaties, verduurzamen en een lagere energierekening of ledverlichting mét subsidies komen aan bod op 26 april.  

Schrijf je in voor de Vakbeurs Sportaccommodaties

Wil jij de Vakbeurs Sportaccommodaties bezoeken? Registreer je voor gratis toegang en boek jouw e-ticket hier

Tot ziens op 26 april!