JTK202105213024 OP

Nomineer jouw vereniging, vrijwilliger en toernooi van het jaar

Nomineren niet meer mogelijk!

Welke vereniging verdient dit jaar écht een pluim? Welke vrijwilliger maakte dit jaar het verschil op de vereniging? En welk toernooi was volgens jou zo uniek dat je het nu al in je agenda voor 2022 hebt genoteerd. Het is tijd om jouw favorieten aan te melden voor de verkiezing van Vereniging, Vrijwilliger en Toernooi van het Jaar.

Ondanks de nodige beperkingen blijven verenigingen vernieuwen en ontwikkelen, zetten vrijwilligers extra hun schouders eronder en laten verschillende toernooien zien dat het met de nodige aanpassingen toch een sportief feest kan zijn. Deze verenigingen, vrijwilligers en toernooien zijn een inspiratie en zijn ware ambassadeurs voor de tennis- en padelsport. Daarom verdienen ze een beloning!

Op 13 februari, tijdens de KNLTB Digitale Congresweek 2022, worden de prijzen voor vereniging, vrijwilliger en toernooi van het jaar uitgereikt.

Nomineer jouw favoriet voor 20 januari

Nomineren is eenvoudig. Klik op de link onder dit artikel, vul de gegevens in en licht toe waarom jouw nominatie moet winnen. Enkele dagen voor aanvang van de KNLTB Digitale Congresweek, maakt de KNLTB per categorie de genomineerden bekend.

Een jaar om nooit te vergeten!

in maart 2021 werd Tennisvereniging Barendrecht uitgeroepen tot Vereniging van het Jaar 2020.: “Voor TVB betekende de verkiezing de kroon op het jaren hard werken met alle vrijwilligers en bestuur en mooi vervolg op het ingezette beleidsplan ‘TVB als 2e huis’. We kwamen hierdoor naast lokaal ook regionaal en landelijk in de media in beeld. Zelf mocht ik vaak als voorzitter aanschuiven bij diverse initiatieven op sportgebied. Het was een jaar om nooit te vergeten!”

De jury

De genomineerden en winnaars worden gekozen door een jury bestaande uit bondsbestuurders, directieleden en het management van de KNLTB. De jury beoordeelt welke vereniging, vrijwilliger en toernooi zich op alle fronten van zijn of haar beste kant heeft laten zien, en in de ogen van de jury een voorbeeld is voor de rest van tennissend en padellend Nederland.