Tennisbaan gravel net

Nieuwe webinars en masterclasses, schrijf je in!

Webinars en masterclasses zijn een goede manier om je tenniskennis up-to-date te houden en te verbreden.  Maar er komen binnenkort ook een aantal nieuwe webinars en masterclasses aan. Hieronder zie je welke sessies gepland zijn en lees je wat je kunt verwachten. Schrijf je snel in voor één van de onderstaande webinars.

Masterclass vrijwilligers

Het vinden, boeien en binden van vrijwilligers blijft één van belangrijkste uitdagingen van tennisverenigingen. De Vrijwilligers Masterclass geeft je inzage en handvatten om met dit thema aan de slag te gaan.

Donderdag 7 oktober van 19.30 tot 21.00 uur

Woensdag 13 oktober van 19.30 tot 21.00 uur

Webinar arbeidsrelaties en fiscaliteit

Dit webinar is bedoeld om bestuurders van verenigingen die een samenwerkingsverband en/of arbeidsrelatie hebben met een tennis- en/of padelleraar meer basisinformatie te verstrekken. Welke samenwerkingsvormen kunnen we onderscheiden? Wat zijn nadelen en voordelen van de verschillende arbeidsrelaties en wat zijn ook fiscale consequenties? Je ontdekt het in deze webinar.

Dinsdag 12 oktober van 19.30 tot 20.30 uur

Webinar met nieuwe bestuurders

Tijdens deze webinar willen we nieuwe bestuurders meenemen in de veranderende omgeving, de grootste uitdagingen en hoe onze prachtige sport georganiseerd is. Ook gaan we in op de verenigingscyclus in tennis en op welke wijze we (KNLTB, kringbijeenkomsten, ontwikkelprogramma’s, procesbegeleiding etc.) elkaar kunnen helpen.

Dinsdag 2 november van 19.30 tot 21.00 uur

Masterclass OGSM 

Met een OGSM stel je jouw strategische businessplan vast op één overzichtelijk A4. In het bedrijfsleven wordt veel gewerkt met OGSM’s ipv uitgebreide beleidsstukken en steeds meer sportverenigingen zien de voordelen van een OGSM.

Dinsdag 23 november van 19.30 tot 21.00 uur

Opleiding besturen met impact

De rol van bestuurder wordt in een veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. Dat vraagt veel van een bestuurder, maar het biedt ook mooie uitdagingen om op persoonlijk vlak stappen te maken. De opleiding Besturen met Impact geeft hierbij een persoonlijke verdieping. De opleiding is ook beschikbaar voor bestuurders van andere sportverenigingen

Training baanonderhoud

Een goede accommodatie is basisvoorwaarde voor een vitale vereniging. Het juiste onderhoud van tennisbanen is hierbij van groot belang.