Man slaat backhand slice

Toernooipas voor buitenlandse spelers

Voor sommige spelers is lid worden van een vereniging een stap te groot, bijvoorbeeld voor de 'buitenlandse bondsspelers'. Normaal gesproken konden deze spelers deelnemen aan tennistoernooien in Nederland door een aanvraagformulier voor buitenlandse spelers in te vullen of zich aan te melden via de toernooileiding.

Het aanvraagformulier voor buitenlandse spelers is komen te vervallen en daarvoor is de Toernooipas in de plaats gekomen. Met de Toernooipas krijgen spelers een KNLTB bondsnummer en toegang tot MijnKNLTB. Hier kunnen zij zich inschrijven voor toernooien en eigen wedstrijdresultaten en statistieken inzien.

Spelers kunnen de Toernooipas zelf aanvragen en hebben de keuze uit een Toernooipas voor een jaar (€25)  of voor een maand (€10). Aanvragen gaat snel en makkelijk via www.tennis.nl/toernooipas.

De Toernooipas is geldig vanaf de aanvraagdatum. Het is voor spelers belangrijk dat de Toernooipas de gehele periode van het open toernooi geldig is zodat resultaten kunnen worden verwerkt.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kun je contact met ons opnemen via ledenservice@knltb.nl of 088-1302600.