Online Trainerscongres

Heb jij je al aangemeld voor de KNLTB Digitale Congresweek?

Vorige week werd hij al aangekondigd; de KNLTB Digitale Congresweek van 7 tot en met 12 maart, voor bestuurders, andere vrijwilligers én tennisleraren. De Digitale Congresweek is een volledig online congresprogramma nu het gebruikelijke KNLTB Jaarcongres en het KNLTB Trainerscongres vanwege COVID-19 geen doorgang kunnen vinden. Deze week werd de laatste hand gelegd aan een speciaal eventplatform, waar je na aanmelding alles kunt vinden over de KNLTB Digitale Congresweek en direct kunt beginnen met het samenstellen van je eigen programma. Aanmelden kan nog tot en met 6 maart!

Op elke congresdag is er een doorlopend programma van interesseante sessies, workshops en Q&A’s en tijdens de opening op zondag 7 maart is Olympisch succescoach Robin van Galen gastpreker. Wie zich aanmeldt, ontvangt uiterlijk de volgende dag een link naar het eventplatform. Daar kom je meer te weten over de verschillende sprekers, lees je meer over de inhoud van de sessies en is er de mogelijkheid om alvast vragen te stellen aan de KNLTB Accountmanagers. En daar stel je ook je persoonlijke congresprogramma samen. Met één druk op de knop voeg je sessies toe aan jouw schema. Op het eventplatform zijn van 7 tot en met 12 maart alle sessies live te volgen, maar zijn ze ook later terug te kijken.

Voor vereniging én tennisleraar

Er is niet zomaar gekozen om één congres voor bestuurders en trainers te organiseren. Het centrale thema van de Digitale Congresweek is de samenwerking tussen het verenigingsbestuur en de leraar. Verscheidene sessies zullen dan ook mede gericht zijn op dit thema. Verder biedt het aanbod puur technische sessies voor de tennis- en padelleraar, is er uitgebreide informatie over het lokale sportakkoord, wordt je als bestuurder meegenomen in manieren om optimaal leden te werven, is gezondheid op de vereniging een regelmatig terugkerend onderwerp en mogen zeker financiële zaken niet ontbreken, natuurlijk ook in relatie tot de coronamaatregelen.

Bekijk hier het gehele programma voor de KNLTB Digitale Congresweek of meld je direct aan! Voor tennisleraren wordt elke dag een aantal sessies georganiseerd waarmee PO-punten zijn te verdienen.