Foto Thijs Zomer Challenge

Verwelkom nieuwe leden op jouw vereniging met de Zomer Challenge

Wekenlang kon er geen tennis en padel gespeeld worden door de uitbraak van het coronavirus. Gelukkig kunnen we inmiddels de baan weer op. Leden enthousiast houden voor tennis en padel is nu voor veel verenigingen de uitdaging. Toch is het werven van nieuwe leden net zo belangrijk en biedt de bijzondere tijd waarin we ons bevinden ook juist kansen. De Zomer Challenge is zo’n kans waar jouw vereniging haar voordeel mee kan doen. Doe je ook mee? 

Lidmaatschap voor de zomermaanden

De Zomer Challenge is een lidmaatschapspakket van drie of vier maanden en een uitgelezen kans om de sport en de vereniging te leren kennen. Deelnemers aan de Zomer Challenge kunnen tijdens hun lidmaatschap van drie of vier maanden:

  • Kennis maken met tennis en/of padel;
  • Onbeperkt vrij spelen;
  • Een aantal lessen of clinics van de leraar volgen;
  • Zich klaarstomen voor het afsluitende event: het Zomer Challenge eindtoernooi (optioneel).

Succesvolle formule

De Zomer Challenge is al jarenlang een succes bij veel verenigingen. Vorig jaar werd maar liefst 29% van de deelnemers lid van een vereniging!

Voor wie?

De Zomer Challenge kun je op jouw vereniging inzetten voor zowel jeugd als volwassenen. Uit cijfers van voorgaande jaren blijkt dat de Zomer Challenge uitermate geschikt is voor mensen in de leeftijdscategorie 25 tot 44 jaar.

Draaiboek en gratis promotiematerialen

Het aanbieden en promoten van de Zomer Challenge is eenvoudig. Om jou op weg te helpen kun je gebruiken maken van een draaiboek dat je helpt bij de voorbereiding en uitvoering van de Zomer Challenge. Daarnaast zijn er gratis promotiemiddelen beschikbaar die je kan downloaden, denk aan posters, flyers, banners, een promotievideo en een persbericht. De posters en flyers kun je heel gemakkelijk voorzien van de eigen verenigingsinformatie.

Stimuleringsbijdrage

De KNLTB ondersteunt jouw vereniging met het werven van nieuwe leden met een stimuleringsbijdrage. Dit houdt in dat je als vereniging geen afdracht betaalt voor de deelnemers aan de Zomer Challenge.

Doe je ook mee?

Meld jouw vereniging aan, ga aan de slag met de promotie en verwelkom de komende maanden nieuwe leden op jouw vereniging! Zodra jouw vereniging zich heeft aangemeld wordt deze ook getoond op Tennis.nl en NLPadel.nl. Zo kunnen potentiële tennissers en padelspelers zien welke verenigingen bij hun in de buurt de Zomer Challenge aanbieden.

Heb je nog vragen over de Zomer Challenge? Neem dan contact op met jouw KNLTB Accountmanager.