393A2196

Donderdag 4 juni: Webinar ‘Activeren van je leden in Coronatijd’

Let op: inschrijven is mogelijk tot 16.30 uur. 

Vanaf 11 mei mag iedereen de baan weer de baan op! Dat is goed nieuws. Dankzij de grote inzet van veel vrijwilligers en leraren hebben verenigingen de nodige aanpassingen gedaan en konden ze open voor hun leden.

Het gefaseerd opstarten en gecontroleerd de activiteiten uitbreiden is belangrijk, zodat de drukte op de verenigingen goed gehandhaafd en gecontroleerd kan worden. We zien dat verenigingen en spelers goed met de richtlijnen omgaan, het online baan reserveren wordt gewoon en we houden 1.5 meter afstand op het park en de baan. 

Tennis en padel zijn leuker als je wedstrijden speelt, hoe organiseer ik dat op mijn vereniging?

Verenigingen zijn nu toe aan de volgende stap. Ze willen graag zoveel mogelijk leden activeren om weer te gaan tennissen. Wedstrijden spelen maakt tennis en padel leuker en zorgt ervoor dat leden de binding met hun vereniging behouden. Maar, wat mag nu wel worden georganiseerd en wat nog niet?

Mogen we toss-avonden organiseren? Wat voor clubwedstrijden kan je makkelijk organiseren, passend binnen de richtlijnen? Hoe zorg ik ervoor dat clubwedstrijden snel en makkelijk georganiseerd kunnen worden op mijn vereniging? Is er een programma voor het werven van nieuwe leden waar mijn vereniging aan mee kan doen?

Het antwoord op al deze vragen krijg je tijdens het gratis webinar ‘Activeren van je leden in Coronatijd’ die op donderdagavond 4 juni om 19:30 uur door de KNLTB georganiseerd wordt. 

Praktische informatie

Het interactieve webinar start donderdagavond 4 juni om 19:30 uur en duurt ongeveer 40 - 45 minuten. Tijdens en na afloop van het webinar is er ruimte om in de chat vragen te stellen. Van 19.30 uur - 20.30 uur zit er een team klaar om deze vragen te beantwoorden.

Het webinar is toegankelijk voor zowel leraren als functionarissen van tennisverenigingen. Leraren ontvangen 1 PO-punt voor het volgen van het webinar. Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt op donderdagochtend 4 juni de link naar het webinar.
N.B. In sommige gevallen kan die e-mail in de ongewenste e-mail/spam terecht komen.

Inschrijven

Inschrijven kan tot donderdag 4 juni 16.30.
De laatste aanmeldingen krijgen om 17.00 een bevestiging met een link naar het webinar.