App Gebruikt Aan Tafel

De KNLTB ClubApp is vernieuwd!

Meer dan de helft van de KNLTB.Club verenigingen heeft de KNLTB ClubApp in gebruik. Dé ideale manier om al het belangrijke tennisnieuws altijd in je broekzak te hebben, vooral om in deze tijden van het coronavirus op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Vanaf nu is de geheel vernieuwde KNLTB ClubApp (versie 2.0) met een verbeterd design en nieuwe functionaliteiten beschikbaar in de App Store of Google Play Store.

De KNLTB ClubApp is dé ideale app voor tennissend Nederland en verenigingen. Voor verenigingen is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast clubnieuws en evenementen, via pushberichten te communiceren met leden.

Daarnaast maakt de KNLTB ClubApp het leven van leden gemakkelijker door vanaf hun telefoon een baan af te hangen of een tennismaatje te vinden. Ook hebben ze toegang tot al hun (persoonlijke) tennisinformatie, zoals uitslagen en standen van competities en toernooien. Alles vanuit één plek en altijd en overal toegankelijk.

Wat is er nieuw in versie 2.0?

Indien jouw vereniging de KNLTB ClubApp heeft, kun je vanaf vandaag genieten van een ClubApp die veel overzichtelijker, sneller en uitgebreider is. De ClubApp heeft allereerst een nieuw design waardoor de app veel gebruiksvriendelijker is. Zo kun je vanwege de lay-out aanpassingen nu onder andere véél sneller een baan reserveren of jezelf inplannen voor een (bar)dienst.

In één opslag alles wat voor jou belangrijk is

Naast de lay-out veranderingen is de persoonlijke tijdlijn een toonaangevende toevoeging. Onder het kopje 'Home' kun je namelijk in de chronologisch geordende tijdlijn aflezen welke aankomende activiteiten er op de planning staan. Denk aan clubevenementen, baanreserveringen, competities en/of (bar)diensten. Zo missen leden niks! Ook handig: je kan ervoor zorgen dat alle activiteiten ook in je persoonlijke agenda komen te staan. Je kunt dit doen door de agenda te synchroniseren via het tabblad ‘Meer’.

Inschrijven voor evenementen via de ClubAppEen wens van veel verenigingen was om het mogelijk te maken dat leden zich ook via de ClubApp kunnen inschrijven voor evenementen. Ook dat is nu mogelijk! Dit gaat net zo eenvoudig als het inplannen voor (bar)diensten of het reserveren van een baan.

Alle wedstrijddata in je broekzak

Competities, toernooihistorie, clubteams en meer: de ClubApp toont alle belangrijke wedstrijdinformatie. Zo hebben jouw leden al hun (persoonlijke) tennisinformatie op één plek, altijd en overal. Een extra toevoeging is de laddercompetitie in de ClubApp.

Indien jouw club gebruikmaakt van het Club Professioneel pakket (€2,50) en de laddercompetitie functionaliteit voor jouw club geactiveerd is, dan is deze nu ook via de ClubApp te gebruiken.

Heeft jouw vereniging nog geen KNLTB ClubApp? Stuur dan een mailtje naar support@knltb.club en probeer hem gratis!