Vereniging bomen overizicht

Webinar voor bestuurders: zo zet de ontwikkeling van jouw vereniging zich gestaag door

Hoe kan je als vereniging besparen op de verzekeringskosten? Welke mogelijkheden zijn er om gesubsidieerd te werken aan de verduurzaming van je vereniging? En welke hoogwaardige apparaten zijn er om altijd een heerlijk vers kopje koffie klaar te hebben staan? Deze - en nog veel meer - vragen staan dinsdagavond 8 december centraal bij onze webinar voor bestuurders van tennis- en padelverenigingen. Daarbij komen drie partners van de KNLTB aan het woord: VLC & Partners (verzekeringen), CoffeeClick (koffie) en Sportstroom (duurzaamheid). Zij bieden producten en/of diensten aan die interessant zijn voor de verenigingen en zorgen op steeds meer verenigingen voor besparing, kwaliteitsimpuls en verduurzaming.

Om je alvast een indruk van onze webinar te geven, hebben we per partner op een rij gezet wat er zoal de revue passeert.

Verzekeringen

Zo biedt VLC & Partners een uitgebreide en uiterst voordelige KNLTB verzekeringspolis aan, waarmee de meeste tennisverenigingen minimaal 30 procent op de verzekeringskosten besparen. Waarmee VLC & Partners iets kan betekenen voor jouw vereniging? Denk dan aan uitgebreide dekking, scherpe tarieven en maatwerk-oplossingen.

Koffie

CoffeeClick biedt tennisverenigingen een transparant koffieconcept met duidelijk inzicht in de kosten. Met CoffeeClick heb je altijd verse koffie, hoogwaardige koffiemachines, géén investering, een vaste all-in prijs per kopje en een nieuwe, enthousiaste sponsor!

Duurzaamheid

Dan Sportstroom, de verduurzamingspartner van de KNLTB. Wat Sportstroom kan betekenen voor jouw vereniging? Denk op de eerste plaats aan gesubsidieerde begeleidingstrajecten van verduurzaming van de vereniging. Ook op het gebied van bouwkundig & technisch advies en objectief advies op het gebied van energiebesparing is Sportstroom goed ingevoerd. En last but not least kunnen verenigingen er terecht voor levering & installatie van LED-verlichting, zonnepanelen en energie-inkoop.