KNLTB Vlag wapperen wind

Workshops voor nieuwe bestuursleden in maart en april

Het verenigingsleven in Nederland is uniek in de wereld. Maar tijden veranderen en de manier waarop we sporten ook. De tennisvereniging is echter bij uitstek de plek om te tennissen. Tijdens de Workshop Nieuwe Bestuursleden nemen we nieuwe bestuurders daarom mee in de veranderende omgeving, de grootste uitdagingen en hoe onze prachtige sport georganiseerd is.

Verder gaan we in op de verenigingscyclus in tennis en op welke wijze (KNLTB, kringbijeenkomsten, ontwikkelprogramma’s, procesbegeleiding etc.) we elkaar kunnen helpen. Met deze workshop helpen we nieuwe verenigingsbestuurders snel op weg om verenigingen toekomstbestendig te maken en nog krachtiger te worden.

Data & Locaties

Maandag 16 maart Enschede
Woensdag 25 maart    Veenendaal
Maandag 30 maart Assen
Dinsdag 31 maart Amstelveen
Dinsdag 31 maart Papendrecht
Dinsdag 31 maart Tilburg
Donderdag 2 april Venray


Alle workshops starten om 19.30 uur.

Aanmelden

De ledenadministrateur van een vereniging kan geïnteresseerde bestuursleden inschrijven om een workshop te volgen via de cursusboeker in het ledenadministratiepakket. Alle informatie voor ledenadministrateurs over het inschrijven is hier te vinden.