Philips ledverlichting

Verduurzamen zonder te investeren?

Heb jij met je vereniging wel eens nagedacht over LED-verlichting? Niet alleen is dit duurzamer, maar je bespaart ook flink op de energiekosten (tot wel 70%). Tevens is de verlichting flexibel inzetbaar, met app te bedienen en voor de aanschafkosten zijn er interessante financieringsmogelijkheden. Tijdens een speciale kennissessie op 12 september vertellen we je hier meer over.

Met een overstap naar slimme sportveldverlichting van Philips zet je een duurzame en tactische stap. Om meer te weten te komen over de slimme Philips LED-verlichting op de vereniging wordt er bij SV Kampong een speciale kennissessie georganiseerd. 

Op 12 september maak je kennis met:
• Je eigen installatiepartner
• De laatste innovaties in slimme sportveldverlichting
• De ervaringen van SV Kampong
• De visie van o.a. scheidsrechter Björn Kuipers op de verduurzaming van sport 

Inschrijven kan via de website van Philips