Vriendenactie Clubtafel

R.L.T.C. wint clubtafel na deelname aan KNLTB Vriendenactie

Voor tennisvereniging R.L.T.C. uit Ridderkerk was de KNLTB Vriendenactie een groot succes. De actie leverde de vereniging niet alleen meer bezoekers op hun open dag op, maar ze wonnen ook nog eens een clubtafel met logo van de vereniging. KNLTB Accountmanager Gijs Peelen overhandigde de tafel aan Verenigingscompetitieleider Hans van Oosten van R.L.T.C.

R.L.T.C. won de clubtafel na een loting onder de deelnemende clubs aan de KNLTB Vriendenactie. De KNLTB Vriendenactie is een member-get-member-actie die in het voorjaar plaats vond. Het doel van de actie was om niet-leden tennis te laten ontdekken tijdens een open dag op een tennisvereniging. KNLTB-leden konden via een speciale pagina op tennis.nl vrienden (niet-leden) uitnodigen voor de open dag op hun vereniging. Verenigingen die de bezoekers (aangemeld via de KNLTB Vriendenactie) van hun open dag doorgaven aan de KNLTB maakten vervolgens kans op de clubtafel.

Heeft jouw vereniging ook interesse in een clubtafel? Kijk dan eens op www.clubtafel.com.