Bal oprapen

Promoot de KNLTB Najaarscompetitie onder jouw leden: er is aanbod voor iedereen!

Hoewel we nog in de laatste speelweken van de KNLTB Voorjaarscompetitie zitten, zijn veel clubs alweer bezig met de organisatie van de KNLTB Najaarscompetitie.! Dus promoot de competitie ook weer op jouw club en zorg dat zoveel mogelijk leden zich ervoor aanmelden. Leden die  deelnemen aan competities en toernooien, blijven aantoonbaar gemiddeld langer lid van een club dan spelers die niet of nauwelijks deelnemen aan de competitie. Genoeg reden dus om je leden enthousiast te maken voor de Najaarscompetitie. 

De Najaarscompetitie, die ieder jaar van begin september tot en met eind oktober loopt, wordt steeds populairder. Elk jaar schrijven meer teams zich in. Ongedwongen een balletje slaan is natuurlijk heel leuk, maar trainen en jezelf verbeteren om steeds betere resultaten te boeken in competitie en toernooien, is toch wat veel tennisleden bij uitstek motiveert. De competitie daagt niet alleen uit, maar brengt ook sfeer en gezelligheid op de club. Voor een groot aantal leden is dat dan ook een goede reden om elk jaar terug te keren op de baan.

Inschrijven

De uitstroom bij tennisclubs is veruit het laagst onder de leden die per jaar meer dan tien competitiedagen spelen én aan meer dan tien toernooien meedoen. Dus, bel nieuwe leden eens op en vertel ze hoe leuk het is om aan de competitie deel te nemen bijvoorbeeld door mee te doen aan 8&9 Tennis of promoot de Najaarscompetitie op een andere manier. De inschrijving voor seizoen 2019 staat open van 13 juni tot en met 1 juli. Spelers kunnen zich opgeven bij de Verenigingscompetitieleider (VCL) die de teams vervolgens aanmeldt bij de KNLTB.