tenniskids groepsfoto feest

Het Tenniskids Feest: de feestelijke afsluiting van het seizoen

Een dag vol met tennis, fun en entertainment. Het Tenniskids Feest is jaarlijks de feestelijke afsluiting van de  Tenniskids competitie. Ook dit jaar belooft het weer één groot feest te worden. Wil je dit ook niet missen? Kom dan met zoveel mogelijk jeugdleden naar het feest en maak er een leuk jeugduitje van! Op 22 en 23 juni worden op vijf verschillende locaties in het land de Tenniskids Feesten gehouden om de voorjaarscompetitie af te sluiten.

Goed registreren

Voor de vierde keer organiseert de KNLTB het Tenniskids Feest. Alle kinderen die aan vier of meer competitiedagen deelnemen, ontvangen daar een uitnodiging voor. Een mooie stimulans voor de jeugdleden om aan zoveel mogelijk competitiedagen mee te doen. Zorg er wel voor dat de kinderen van jouw vereniging goed geregistreerd staan via tenniskids.toernooi.nl en MijnKNLTB, zodat ze die uitnodiging ook daadwerkelijk krijgen.

Het Tenniskids Feest wordt georganiseerd door de KNLTB in samenwerking met vijf verenigingen door het hele land. Op zaterdag 22 juni is het feest op de parken in:

  • Kampen (K.L.LT.C)
  • Amsterdam (T.V. Tie-Breakers)
  • Bergen op Zoom (Smash Bergen op Zoom)

Op zondag 23 juni vindt het feest plaats in:

  • Alphen aan den Rijn (T.V. Nieuwe Sloot)
  • Apeldoorn (T.C. Sprenkelaar)

Elk feest duurt van 10.00 tot 15.00 uur. De verenigingen die het Tenniskids Feest organiseren mogen zelf het programma van de dag samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tennisactiviteiten op de baan, springkussens, padel, glow-in-the-darktennis en een ontmoeting met Tenniskids mascottes Ace en Love.

Jeugduitje

En wat is er leuker dan zo’n feest te kunnen delen met je tennisvriendjes en -vriendinnetjes? Kom gezamenlijk met alle kinderen naar het feest en maak er met zijn allen een gezellige dag van. Het doel van het evenement is om kinderen vaker te laten tennissen. Het spelen van wedstrijdjes is ook een goede manier om kinderen te laten zien hoe leuk tennis is, ook als teamsport. Plezier in tennis is het allerbelangrijkste, dit zorgt er uiteindelijk voor dat kinderen meer gaan tennissen.