Mascotte Ballie

Kom ook naar de bestuurdersdag tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament!

Ook in 2019 is er tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament weer een dag gereserveerd voor bestuurders van Nederlandse tennisverenigingen. Op de bestuurdersdag op vrijdag 15 februari kun je als clubbestuurder weer een interessant en gevarieerd programma bijwonen én krijg je voor slechts tien euro toegang tot de wedstrijden die op die dag in Ahoy gespeeld worden.

Tijdens de bestuurdersdag komt een groot aantal onderwerpen aan bod dat juist voor bestuurders van verenigingen zeer relevant is. Er staan presentaties op het programma van onder andere Esther Vergeer over het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament, toernooidirecteur Richard Krajicek, de Hartstichting en de KNLTB. Het volledige programma van de dag op een rij:

10.00 uur Deuren Rotterdam Ahoy open

10.15 uur Aanvang seminar

11.15 uur Einde seminar

12.30 uur Kwartfinale single

Aansluitend Kwartfinale single

18.00 uur Einde dagsessie

Tickets voor de bestuurdersdag zijn uitsluitend te bestellen via deze link. Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst en betaling behandeld.