KNLTB Vlag wapperen wind

De KNLTB Tenniskids Tour: doen jouw jeugdleden ook mee?

Op 18 maart begint de World Tour en kunnen kinderen weer gedurende zeven speeldagen de baan op om in teamverband hun wedstrijdjes te spelen. Tussen 3 april en 9 juni ligt de World Tour een behoorlijk aantal weken stil, maar dat betekent niet dat de deelnemers niet kunnen tennissen. In die periode is er de KNLTB Tenniskids Tour, waardoor kinderen in Tenniskids rood en oranje toch gewoon van tennis kunnen genieten.

De Tenniskids Tour wordt in de negen weken dat de World Tour stil ligt, op verschillende data en op maar liefst 20 locaties door het gehele land georganiseerd en is voor kinderen in rood en oranje gratis toegankelijk. Tijdens de Tenniskids Tour kunnen de deelnemers genieten van clinics, toffe wedstrijdjes en leuke tennisspellen en zijn er leuke prijzen te verdelen. En wellicht komen Ace & Love, de mascottes van Tenniskids, ook nog even langs.

Flyer

Promoot de KNLTB Tenniskids Tour vooral op jouw club zodat zo veel mogelijk kinderen zich inschrijven. Gebruik hiervoor zeker de speciaal gemaakte flyer. Je kunt hem downloaden en ophangen in en om het clubhuis. Maar trainers en begeleiders kunnen het digitale bestand natuurlijk ook prima delen in WhatsApp-groepjes.

Inschrijven

Inschrijven is niet moeilijk. Kinderen kunnen op deze pagina in de lijst met locaties op de club van hun keuze klikken en zich via tenniskids.toernooi.nl inschrijven. De inschrijving sluit twee dagen voor de start van de Tenniskids Tour, maar deelnemers doen er goed aan zich zo snel mogelijk in te schrijven, want vol = vol!