KNLTB Vlag wapperen wind

Organiseer Tenniskids-toernooitjes op jouw club en maak kans op mooie prijzen!

Wedstrijden spelen maakt tennis leuk en aantrekkelijk voor kinderen. Natuurlijk is er de World Tour en Groene competitie, maar je kunt op je eigen club ook Tenniskids-toernooitjes organiseren. Wanneer de World Tour stilligt, van april tot en met begin juni, is daar bijvoorbeeld alle gelegenheid voor. En geef je een toernooitje bij jouw vereniging vóór 15 februari op via het daarvoor bestemde formulier, dan maak je bovendien kans op mooie prijzen! 

Want organiseer je een toernooitje in Tenniskids Rood of Oranje in de genoemde pauze van de World Tour en geef je dat tijdig op, dan ding je mee naar 20 tickets voor de Kids Day tijdens de komende Ricoh Open en maak je kans op één van de vijf Tenniskids sportgatendoeken met de mascottes Ace & Love. En heb je een ander moment gekozen voor een toernooitje, ook dan roept de KNLTB je nadrukkelijk op het evenement wel aan te melden.

src=/link/d7b85aaad55649bb825e12445608c473.aspx 

Ondersteuning

De KNLTB kan verenigingen die Tenniskids-toernooitjes willen organiseren, bovendien op verscheidene vlakken ondersteunen. Na aanmelding van jouw toernooitje via het inschrijfformulier helpt de KNLTB bijvoorbeeld bij de promotie. Je toernooitje wordt opgenomen in een online toernooikalender en komt op de regionale toernooiposters te staan die de KNLTB verspreidt. Dat gebeurt onder meer via social media en met verscheidene nieuwsbrieven, waarmee zeker 45.000 ouders bereikt. En binnenkort wordt onder ouders en kinderen nog een video verspreid om de deelname aan toernooitjes te promoten.

Maar er zijn meer hulpmiddelen. Hier op Centrecourt.nl vind je daar meer informatie over. Zo kun je gebruikmaken van een toernooiplanner en is er een helder stappenplan beschikbaar. En er is nog een middel om ervoor te zorgen dat kinderen in Rood en Oranje tijdens de World Tour-pauze in de zomer niet weken stil zitten: de KNLTB Tenniskids Tour. Daarmee wordt een volledig Tenniskids-programma van 2,5 uur georganiseerd op jouw club. Meld je aan!