KNLTB Vlag wapperen wind

Maak jouw team compleet met de Competitie Marktplaats

Als tennisvereniging wil je zoveel mogelijk leden de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan de competitie. Veel teams zijn compleet en klaar voor de komende KNLTB Voorjaarscompetitie. Maar heeft jouw club nog incomplete teams? Of zijn er tennissers die nog geen team hebben? Dan is de Competitie Markplaats dé tool om dit issue op te lossen.

Via deze tool worden teams en tennissers aan elkaar gekoppeld. Op het platform kunnen teams en verenigingen advertenties plaatsen met daarin de oproep voor een (of meerdere) spelers. De advertentie vul je aan met informatie als leeftijd, speelsterkte, speeldag en om welke competitie het gaat. Ook een leuke of informatieve boodschap helpt om de geschikte kandidaat te vinden. Tennissers die nog een team zoeken vinden via de filterfunctie hun geschikte tennisploeg. De Competitie Markplaats is natuurlijk ook perfect geschikt om een vervanger te zoeken voor geblesseerde teamleden of wanneer jouw formatie nog een kwaliteitsimpuls kan gebruiken.

De Verenigingscompetitieleider van de vereniging is goed op de hoogte van welke teams er nog tennissers kunnen gebruiken of welke spelers graag nog aansluit bij een team. Zij kunnen eenvoudig een advertentie aanmaken of eventueel tennissers koppelen aan bestaande advertenties. Neem een kijkje op de Competitie Marktplaats en zorg dat er zoveel mogelijk teams van jouw club deelnemen aan de competitie!