Laptop fair play website

Datum

Locatie & plaats

Online
Online

Webinar Fair Play: Hoe zorg jij voor een betrouwbare en plezierige sportomgeving op jouw vereniging?

Fair Play is van belang in elke sport en dus ook in de tennis- en padelsport. Op en naast de tennisbaan of in de padelkooi dient iedereen – van recreant tot topspeler, leraar of vrijwilliger – zich integer en sportief te gedragen. Dit draagt bij aan een veilige en plezierige sportbeoefening. En wie het plezier in tennis en padel behoudt, blijft de sport langer beoefenen!

Als vereniging wil je grensoverschrijdend gedrag natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Maar hoe doe je dat precies? In dit webinar bespreken Margot Megens (Compliance Officer bij de KNLTB) en Erik Beuker (Projectleider Sociaal Veilig Sportklimaat bij het Centrum Veilige Sport Nederland) verschillende tools die bijdragen aan een veilige sportcultuur op de vereniging.

Het webinar is bedoeld voor bestuurders, functionarissen en vrijwilligers die zich bezig houden met integriteit en/of sociale veiligheid. Het webinar vindt plaats op dinsdag 15 november om 20:00 uur en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er gelegenheid om in de chat vragen te stellen.

Aanmelden webinar 

Meld je hieronder aan voor het webinar.