Banner VCL & Partners VLC

Webinar VLC & Partners

VLC & Partners is in Nederland dé partner en manager van complexe risicovraagstukken. We werken vanuit de drie stappen: Verkennen, Voorkomen en Verzekeren.

De KNLTB en VLC & Partners is een fijne combinatie. Beide gaan voor het beste resultaat waarbij onnodige risico’s vermijden voor beide belangrijk is. Met de KNLTB Verenigingspolis verenigt zich het beste van twee werelden, namelijk de KNLTB wil het beste voor haar verenigingen en VLC & Partners wil hierin de beste ondersteuning bieden. Zij aan zij ‘strijden’ we voor de maximale risicobeheersing.

 

Webinar 

VLC & Partners een uitgebreide en uiterst voordelige KNLTB verzekeringspolis aan, waarmee de meeste tennisverenigingen minimaal 30 procent op de verzekeringskosten kunnen besparen. In dit webinar wordt ingegaan op de vraag waarmee VLC & Partners iets kan betekenen voor jouw vereniging? Denk dan aan uitgebreide dekking, scherpe tarieven en maatwerk-oplossingen.

Dit webinar is onderdeel van het Webinar Bespaar, verduurzaam en verbeter met behulp van de KNLTB partners. Klik hier voor het volledige webinar. Of bekijk het gedeelte van CoffeeClick of SportStroom