Marleen Fouchier Evian shootDSC04068 Edit

Evian Tennis on Tour

Heeft jouw vereniging  een speciaal evenement op de planning staan? Ben je nog op zoek naar een leuke invulling van je programma? Evian Tennis on Tour komt jouw vereniging graag helpen met (een deel van) de organisatie en zorgt ervoor dat het een echt tennisfeest wordt!

Een echt tennisfeest!

Of je nu een open dag, viering van een jubileum, opening van nieuwe banen of een ander evenement op de vereniging organiseert, een programma samenstellen en organiseren kan best een uitdaging zijn. Wanneer je evian Tennis on Tour inschakelt, komt er een promotieteam van de KNLTB naar jouw vereniging om van jouw event een feestje te maken! Het promotieteam geeft onder andere een clinic, regelt tennismaterialen en zorgt voor leuke tennischallenges. En wil je helemaal iets speciaals doen, dan kun je er ook nog voor kiezen om een (oud-)toptennisser een clinic of demonstratiewedstrijd te laten geven. Met al zijn ervaring weet het promotieteam als geen ander hoe het er een topevent van kan maken!

Pakketten

Evian Tennis on Tour kun je voor verschillende doelgroepen (leden en niet-leden) inzetten. Er zijn verschillende pakketten:

De inhoud en de kosten verschillen per pakket. Bekijk de pakketten en boek evian Tennis on Tour, zodat we van jouw event een echt tennisfeest kunnen maken! 

Gerelateerd aan deze pagina

Clinic G-tennis

Clinic G-tennis