Kosten

Deelname aan whoZnext is gratis. Het hoeft de vereniging niets meer te kosten dan bijvoorbeeld een Jeugdcommissie of Technische Commissie. Als whoZnextteam word je zelfs extra door de KNLTB ondersteund.

Nieuwe whoZnextteams krijgen een gratis starttraining. Bij deze training leer je wat er komt kijken bij het organiseren van evenementen bij je vereniging. De training wordt gewoon op de club gegeven. De teamleden en de coach zijn aanwezig. 

Teamleden krijgen een gratis KNLTB whoZnext poloshirt. Omdat alle teamleden zo’n poloshirt hebben, kunnen de andere jeugdleden precies zien wie er in het whoZnextteam zitten. Superleuk en je bent bij evenementen als team ook nog eens heel goed zichtbaar. 

Een nieuw team krijgt een eenmalige startsubsidie van €100,-. Een mooie ondersteuning bij de eerste activiteiten dus! Het startbedrag is eenmalig en wordt niet gekoppeld aan de personen in het team, maar aan de vereniging. Als er nieuwe leden in het team komen, kan het team dus niet nogmaals een startsubsidie krijgen. 

De sportconsulent die de starttraining geeft, is de eerste drie jaar na de training ook bereikbaar voor vragen en adviezen

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.