Aan de slag!

WhoZnext team opgezet? Tijd om aan de slag te gaan!

Wanneer het WhoZnext team is opgezet, dan kan er worden begonnen met het organiseren van activiteiten. Onderstaande hulpmiddelen kunnen het team hier uitstekend mee helpen.Touchtennis

Heb je er weleens aan gedacht om voor de verandering een keer op een kleine baan ('rode baan') te spelen met een zachtere bal ('rode bal' of 'stage 3 bal')? Speel touchtennis! En organiseer een touchtennisevenement op de club!

Touchtennis is tennissen op de rode baan met een stage 3 (rode) bal en een 21 inch racket. Het is een leuke afwisseling van tennis op een grote baan met de gele bal. Alles kan: topspin spelen, slicen, tempo maken, plaatsen, de bovenhandse service, ... Je kunt echte wedstrijden spelen en alle niveaus kunnen meedoen! Voor iemand met een (bijna) volwassen lengte is het het leukst om rode bal tennis te spelen met een foambal (stage 3 ballen kunnen ook viltballen zijn). En denk nou niet dat tennissen op een kleine baan met een zachte bal suf is! Het kan er flink aan toe gaan bij touchtennis! Kijk hier maar eens. 

Kijk naar onderstaand promofilmpje over touchtennis.

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.