Stappenplan muteren jeugdspeelsterkte

In dit stappenplan wordt uitgelegd hoe je kinderen een andere kleur en niveau kan geven.

Stap 1: ga naar de spelersdatabase

Je vindt de spelersdatabase als je bent ingelogd als functionaris Tenniskids. Klik op de gele knop van functionaris (rechtsboven in beeld) > beheer > leden. Je komt dan in dit scherm:

Stap 2: muteren kleur en niveau

  1. Per lid kun je de kleur en het niveau aanpassen door aan het begin van de regel op het oranje bolletje te gaan staan. De optie 'speelsterkte' wordt getoond. Klik hierop en je komt in een nieuw venster. Hier leg je de nieuwe sterkte vast en klik op 'opslaan'.
  2. Er kan worden gekozen om de nieuwe speelsterkte direct in te laten gaan, maar je kunt ook kiezen voor de optie om het in te laten gaan op een zelf gekozen datum.

Let er goed op dat de kleur en het niveau waarop de kinderen staan vastgelegd in de spelersdatabase ook van invloed zijn op de inschrijfmogelijkheid voor de events. Een kind in O2 kan dan ook alleen voor O2 events inschrijven via https://tenniskids.toernooi.nl. Wil het kind inschrijven voor een event in O1, dan zal het eerst gemuteerd moeten worden naar O1.

Voor de Groene competitie op woensdagmiddag geldt dat kinderen geboren moeten zijn in de geboortejaren zoals omschreven in het reglement. Kids die in het lopende kalenderjaar 13 jaar worden, worden geacht in geel deel te nemen, bijvoorbeeld geel 11 t/m 14 jaar. De gele jeugdcompetities gaan echter niet meer via Tenniskids, maar via de Verenigings Competitie Leider (VCL) die de inschrijving doet via MijnKNLTB.

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.