Testdag Padel Opleiding

Ben jij een ambitieuze padelspeler met een speelsterkte tussen de 1 en 7? Wil je anderen leren padellen? Dan is de opleiding tot padelleraar wellicht iets voor jou!

Om toegelaten te worden voor KSS-3 opleiding hebben we een speciale testdag georganiseerd. Deze testdag vindt plaats op 7 november bij de padelbaan van Racketcentrum Zeewolde. Tijdens de testdag voer je een motivatiegesprek van ongeveer 30 minuten en laat je in 45 minuten zien wat je al kunt op de baan. Je ontvangt direct na afloop van de test de uitslag. 

Verdere informatie en alle details hoor je op de testdag zelf. 

Voorwaarden: 

- Speelsterkte padel: 7
- Padel ervaring: minimaal 1 jaar padel
- Lid van een KNLTB vereniging
- Minimumleeftijd: 18 jaar
- Minimaal MBO4 werk- en denkniveau

Kosten voor de testdag bedragen €50.-

Voorspelen

Je wordt bij het voorspelen zoveel mogelijk ingedeeld op speelsterkte. In tweetallen wordt ingespeeld. Aansluitend start de vaardigheidstest. Hierin wordt gekeken naar basisslagen als forehand en backhand (met glas), lobs, forehand en backhand volleys, verschillende soorten smashes en uiteraard service en return.
Daarnaast komen enkele basis lesvaardigheden aan bod. Tot slot kunnen punten worden gespeeld in het dubbelspel.

De beoordeling wordt door de leercoach, verbonden aan de KNLTB Padel opleidingen verricht.
De reden van een eventuele afwijzing of toelating wordt geformuleerd op de daarvoor bestemde formulieren. De uitslag wordt door de voorzitter van de testcommissie direct bekendgemaakt en eventueel toegelicht.

Voor meer informatie kun je ook altijd mailen naar padelleraren@knltb.nl

  

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.