Open dag

Een open dag organiseren is een krachtig middel om nieuwe padel spelers aan jouw vereniging te binden en om de club te promoten. Om verenigingen te ondersteunen bij het organiseren van een open dag stelt de KNLTB tips en promotiemateriaal beschikbaar, zoals een poster, flyer en verschillende banners.

Meld jouw open dag aan!

Aanmelden van jouw open dag kan via dionline formulier. De open dagen worden overzichtelijk weergegeven op een interactieve kaart op knltb.nl, waar iedereen die kennis wil maken met padel exact kan zien waar en wanneer dat mogelijk is. Ook zal daar een overzicht van allen activiteiten te zien zijn.

>>AANMELDEN<< 

Promotiemateriaal

Het materiaal is ontworpen met het bring a friend-principe in het achterhoofd. Onderzoek wijst namelijk uit dat de meeste deelnemers aan een open dag naar het park komen via familieleden, vrienden of kennissen en lokale media. 

Met het materiaal kun je als club niet alleen nu maar ook het hele jaar door aan de slag op data die jouw club het best uitkomen. De poster en flyer kun je heel gemakkelijk voorzien van de eigen clubinformatie. Op termijn zal het promotiemateriaal worden aangevuld met onder andere materiaal voor junioren. 

Combineer je een open dag voor padel met tennis? Kijk dan op de volgende pagina voor meer informatie.