Open dag

Een open dag organiseren is een krachtig middel om nieuwe padel spelers aan jouw vereniging te binden en om de club te promoten. Om verenigingen te ondersteunen bij het organiseren van een open dag stelt de KNLTB tips en promotiemateriaal beschikbaar, zoals een poster, flyer en verschillende banners.

Landelijke open dag Padel

De KNLTB stimuleert in alle verenigingen in Nederland met padelbanen om in 2019 een open dag te organiseren in het weekend van 31 mei, 1 en 2 juni. Om de clubs te ondersteunen hebben we promotiematerialen beschikbaar en zorgen we samen met de clubs voor de landelijke promotie van deze dagen.

Meld jouw open dag aan!

Aanmelden van jouw open dag kan via dionline formulier. De open dagen worden overzichtelijk weergegeven op een interactieve kaart op knltb.nl, waar iedereen die kennis wil maken met padel exact kan zien waar en wanneer dat mogelijk is. Ook zal daar een overzicht van allen activiteiten te zien zijn.

>>AANMELDEN<<

 

Promotiemateriaal

Het materiaal is ontworpen met het bring a friend-principe in het achterhoofd. Onderzoek wijst namelijk uit dat de meeste deelnemers aan een open dag naar het park komen via familieleden, vrienden of kennissen en lokale media. De slogan luidt ‘Padel. Dubbelsnel Dubbelspel.’ 

Met het materiaal kun je als club niet alleen nu maar ook het hele jaar door aan de slag op data die jouw club het best uitkomen. De poster en flyer kun je heel gemakkelijk voorzien van de eigen clubinformatie. Op termijn zal het promotiemateriaal worden aangevuld met onder andere materiaal voor junioren. 

Opvolging open dag: Zomer Challenge Padel

Nadat je de deelnemers van op de open dag enthousiast hebt gemaakt om Padel te gaan spelen is het belangrijk hier een goede opvolging aan te geven. Hiervoor kan je de Zomer Challenge gebruiken. De Zomer Challenge is een kort lidmaatschap van drie of vier maanden in de zomerperiode waarbij deelnemers:

  • Kennismaken met Padel;
  • Onbeperkt kunnen vrij spelen;
  • Een aantal lessen of clinics van de padelleraar volgen;
  • Zich klaarstomen voor het afsluitende event: het Zomer Challenge eindtoernooi.

Kortom: de Zomer Challenge is dé ideale mogelijkheid voor sporters om de zomer door te komen. Je kan een Zomer Challenge aanbieden voor zowel tennis als padel. Klik hier om te lezen hoe je dit aanpakt.