Ondersteuning en advies

Direct aan de slag met het Stappenplan

Vraag je je af of padel ook iets is voor jouw vereniging? Wil je weten wat het precies kost om een padelbaan aan te leggen, en heb je andere vragen? Download dan dit stappenplan! Dit geeft antwoord op al je vragen, en laat je zien hoe je het best te werk kunt gaan als je op jouw vereniging padel wilt gaan aanbieden. Daarnaast bieden we de Jaarkalender aan voor padel. Hierin vind je alle evenementen van de sport voor 2019.

Voor padel is er een leuk promotiefilmpje. Klik hier om deze te bekijken. Dit filmpje is erg makkelijk voor gebruik om leden nog beter kennis te laten maken met padel. 

Aanleggen padelbaan

Om de kwaliteit van aanleg te kunnen borgen heeft de KNLTB in samenwerking met KIWA ISA Sport en belanghebbenden in de markt gewerkt aan het opstellen van minimale kwaliteitseisen. In het document Kwaliteitszorgsysteem voor aanleg padelbanen wordt meer uitleg gegeven over het NOC*NSF Kwaliteitszorgsysteem en de rol en betekenis voor de kwaliteit van aanleg van padelbanen. Normen, procedures en regelgeving komen aan bod.

KNLTB Accountmanagers voor al je vragen

Wil je meer weten over wat padel kan betekenen voor jouw vereniging, neem dan contact op met de Accountmanager van jouw district. De KNLTB Accountmanager helpt je verder, van advies over de aanleg van banen tot deelname aan competities en toernooien.