Ondersteuning en advies

Direct aan de slag met het Stappenplan

Vraag je je af of padel ook iets is voor jouw vereniging? Wil je weten wat het precies kost om een padelbaan aan te leggen, en heb je andere vragen? Download dan dit stappenplan! Dit geeft antwoord op al je vragen, en laat je zien hoe je het best te werk kunt gaan als je op jouw vereniging padel wilt gaan aanbieden.

Aanleggen padelbaan

Voor de aanleg van padelbanen gelden uiteraard bepaalde voorwaarden en uitgangspunten. In het Basisdocument Padel accommodatie wordt hier uitgebreid op ingegaan en worden aanbevelingen gedaan die verenigingen kunnen helpen bij de te maken keuzes. Zo is er specifieke aandacht voor de keuze van de fundering, en worden er aanbevelingen gedaan om de banen 'onder keur' te laten aanleggen.

Om de kwaliteit van aanleg te kunnen borgen heeft de KNLTB daarom in samenwerking met KIWA ISA Sport en belanghebbenden in de markt gewerkt aan het opstellen van minimale kwaliteitseisen. In het document Kwaliteitszorgsysteem voor aanleg padelbanen wordt meer uitleg gegeven over het NOC*NSF Kwaliteitszorgsysteem en de rol en betekenis voor de kwaliteit van aanleg van padelbanen. Normen, procedures en regelgeving komen aan bod.

KNLTB Accountmanagers voor al je vragen

Wil je meer weten over wat padel kan betekenen voor jouw vereniging, neem dan contact op met de Accountmanager van jouw district. De KNLTB Accountmanager helpt je verder, van advies over de aanleg van banen tot deelname aan competities en toernooien.