Inschrijven ploegen

Log in met jouw persoonlijke MijnKNLTB gegevens om een competitieploeg te kunnen inschrijven.

Hulp nodig bij het inschrijven? Bekijk hier de handleiding voor het inschrijven van ploegen.

Voorwaarden voor inschrijving

  • Het inschrijfgeld voor deelname aan de Voorjaarscompetitie 2018 is € 37,08 per team. Competitieteams van verenigingen worden pas ingeschreven zodra het inschrijfgeld is ontvangen.
  • Aanvragen die na de sluiting van de inschrijfperiode binnenkomen, worden alleen toegevoegd als hiermee het aantal teams in een poule op acht kan worden gebracht. Tot de indeling bekend is, staan deze ploegen op een wachtlijst.

Promotie aanvragen

Zijn er binnen jouw club ploegen die te sterk zijn voor een bepaalde klasse? Vraag dan voor 16 december 2017 promotie aan. Vul tijdens de inschrijving van de ploeg het formulier 'promotie bij keuze' in. Per ploeg dien je een apart verzoek in. De toewijzing is afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen en aanvragen in de klasse.

Nieuwe ploegen
Het is ook mogelijk om een hogere klasse voor een nieuwe ploeg aan te vragen. Schrijf de nieuwe ploeg eerst in de laagste klasse in en vraag dan promotie bij keuze aan naar de gewenste klasse. Daarnaast bestaat nog de mogelijkheid dat nieuwe ploegen in de laagste klasse van een competitiesoort worden ingeschreven.

Terugtrekken van ploegen

Wil een competieteam zich terugtrekken voor de competitie, geef dit dan voor 1 januari 2018 door. Als het team zich terugtrekt na deze datum ontvangt de vereniging een boete van €115,-. Gebeurt dit na publicatie van de indeling dan kost het € 225,-. Een terugtrekking zorgt ervoor dat poules incompleet worden. Een terugtrekking kan alleen schriftelijk worden bevestigd.

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.