Afhangbord

Het KNLTB Afhangbord is vernieuwd! Simpel, snel en flexibel. Leden kunnen heel eenvoudig een baan afhangen op het tennispark. Rommelen met speeltijden en een slechte baanbezetting ondanks de drukte, behoren vanaf nu tot het verleden.

Ruim 600 verenigingen maken op dit moment gebruik van het vernieuwde KNLTB Afhangbord. Leden kunnen eenvoudig inloggen met hun KNLTB -pas. Het afhangbord is gekoppeld aan het ledenadministratiepakket KNLTB.Club en is naadloos geïntegreerd met de KNLTB ClubApp, waardoor je straks beschikt over waardevolle gegevens over het speelgedrag van jouw leden. Ook heb je als vereniging de mogelijkheid om het Afhangbord naar eigen wens in te richten, zodat je zelf de flexibiliteit hebt om te bepalen op welke manieren er kan worden afgehangen.

Het vernieuwde Afhangbord heeft tevens een groter scherm, omdat het naast afhangen, ook de mogelijkheid biedt tot narrowcasting. Hiermee krijg je straks als vereniging de mogelijkheid om jouw sponsors, clubnieuws en evenementen makkelijk bij je leden onder de aandacht te brengen. 

 

KNLTB Afhangbord from LISA Sports on Vimeo.

Kosten

Het Afhangbord is beschikbaar in drie verschillende varianten.Voor verenigingen die gebruik maken van KNLTB.Club voor hun ledenadministratie is het Afhangbord gratis. Klik hier voor een overzicht van de kosten van de drie varianten. 

De voordelen van het KNLTB Afhangbord

  • Eenvoudig inloggen met de KNLTB -pas
  • In twintig seconden afhangen
  • Naadloos geïntegreerd met de KNLTB ClubApp
  • Gekoppeld aan de ledenadministratie
  • Supersnel in te stellen, met maximale flexibiliteit 

De toekomst

Hoewel het vernieuwde Afhangbord al bij honderden clubs wordt gebruikt, wordt er nog gewerkt om op korte termijn enkele belangrijke functionaliteiten toe te voegen. Hier vind je een overzicht:

  • Het managen van banen: Met één druk op de knop een baanblokkade toevoegen of een baan sluiten
  • Deel een baan met anderen: Banen delen met andere verenigingen voor een optimale bezettingsgraad 
  • Regel de verlichting: Verlichting gaat aan bij de start van een resevering en gaat na de gespeelde tijd weer uit

Wil je KNLTB Afhangbord bestellen? Klik dan hier.

Wil je nog meer informatie over het KNLTB Afhangbord? Ga naar www.knltb.club/afhangbord

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.