KNLTB Leraren App

Vanaf nu kunnen tennisleraren met een geldige licentie gebruik maken van de KNLTB Leraren App. In de app ziet een tennisleraar hoeveel PO-punten hij/zij heeft behaald. Ook gaat het aanmelden voor bijscholingscursussen nu via deze weg. De app vervangt de Tennisleraren Community en zorgt ervoor dat de leraar altijd en overal praktische content bij de hand heeft.

Op dit moment is de eerste versie van de KNLTB Leraren App live. In 2020 verwachten we meer functionaliteiten te kunnen uitrollen, zoals een community, wedstrijdgegevens en een kennisbank.

Huidige functionaliteiten

- actuele licentiegegevens
- behaalde PO-punten
- zoeken naar bijscholingscursussen
- aanmelden bijscholingscursussen

Download de app

De KNLTB Leraren App is te downloaden via de App Store of de Google Play Store. Je logt in door middel van je bondsnummer en geboortedatum (let op: je logt dus niet in met de loginggegevens voor de Tennisleraren Community). 
In deze handleiding vind je meer informatie over het aanmeldproces. 

Veelgestelde vragen

Wie heeft er toegang tot de app?

Leraren met een geldige licentie hebben toegang tot de app. 

Waarom verdwijnt de Tennisleraren Community en komt er een app voor in de plaats?

De Tennisleraren Community bleek nog niet helemaal aan jullie vewachtingen te voldoen. De app zorgt ervoor dat je overal en dus ook op de baan praktische content bij de hand hebt. Jullie zitten namelijk als tennisleraar vaker achter je mobiele telefoon dan achter je desktop. Ook kunnen we met de app jou actiever betrekken. 

Hoe actueel is de app?

Wij streven ernaar om de punten binnen één week in de systemen te verwerken. Zodra de punten zijn toegekend is dit direct zichtbaar in de app. Daarnaast zijn alle bijscholingscursussen die op dit moment worden aangeboden terug te vinden in de app. 

Hoe kan ik me inschrijven voor bijscholingscursussen?

Dat is op dit moment alleen nog mogelijk via de KNLTB Leraren App.

Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen?

Dan kun je het beste een e-mail sturen naar tennisleraren@knltb.nl of contact opnemen met de Ledenservice via 088 - 130 26 00.