Vervolgopleiding

Voor tennisleraren die zich verder willen ontwikkelen om aan spelers op een hoger niveau les te geven, biedt de KNLTB twee vervolgopleidingen: eerst Tennistrainer KSS-4, daarna Tenniscoach.

De vervolgopleiding Tennistrainer KSS-4 kun je alleen volgen als je ook de basisopleiding Tennisleraar (KSS Niveau 3) gevolgd hebt. 

Tennistrainer KSS-4

Doel van de opleiding Tennistrainer KSS-4 is het opleiden van tennisleraren die tennistraining aan spelers en teams op elk niveau kunnen geven.

Tennisleraren testdag 

Ben jij een ambitieuze tennisser met speelsterkte 1 tot en met 4 met 2 jaar relevante werkervaring en wil je training en coaching leren geven aan wedstrijdspelers tot en met cat. 3 niveau? Dan is de opleiding tot tennistrainer wellicht iets voor jou!

De testdagen voor opleidingsjaar 2018-2019 zijn inmiddels verstreken. Heb je vragen over de testdag of wil je je alvast opgeven voor een testdag in 2019? Mail dan naar tennisleraren@knltb.nl.

Opleiding tenniscoach

Doel van de opleiding Tenniscoach is het opleiden tot een Tenniscoach die in staat is (top)tennisspelers te coachen, hun tennishandelen te beïnvloeden met het doel een prestatieverbetering te realiseren.

Inschrijven 
Deze opleiding wordt in 2017-2018 niet georganiseerd. Degenen die geïnteresseerd zijn om de opleiding een keer te gaan volgen adviseren wij een e-mail te sturen naar tennisleraren@knltb.nl. We plaatsen je dan op een wachtlijst en nemen contact op zodra de opleiding wordt georganiseerd.

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.