Vervolgopleiding

Voor tennisleraren die zich verder willen ontwikkelen om aan spelers op een hoger niveau les te geven, biedt de KNLTB twee vervolgopleidingen: eerst Tennistrainer KSS-4, daarna Tenniscoach.

De vervolgopleiding Tennistrainer KSS-4 kun je alleen volgen als je ook de basisopleiding Tennisleraar (KSS Niveau 3) gevolgd hebt. 

Tennistrainer KSS-4

Doel van de opleiding Tennistrainer KSS-4 is het opleiden van tennisleraren die tennistraining aan spelers en teams op elk niveau kunnen geven.

Testdag (VOL - Aanmelden voor de opleiding 2017-2018 is helaas niet meer mogelijk)

De testdag voor de opleiding is op:

  • Donderdag 31 augustus 2017 (extra testdag)

Alle informatie over de opleiding en de testdag vind je hier. Helaas is inschrijven voor de testdag niet meer mogelijk omdat de opleiding 2017-2018 vol zit. Heb je hier vragen over, dan kun je deze stellen via tennisleraren@knltb.nl.

Betalingen
Betalingen voor testdagen, licentieaanvragen en applicaties kunnen sinds 2015 alleen nog via MijnKNLTB worden gedaan middels iDEAL. Momenteel werkt dit systeem alleen nog niet met alle browsers foutloos. In dit document vind je een overzicht van welke browsers worden geadviseerd. Er wordt nog hard gewerkt om de compabiliteit van alle browsers te verbeteren. Tablets en mobiele telefoons werken nog niet met dit systeem, gebruik dus sowieso een PC.

Opleiding tenniscoach

Doel van de opleiding Tenniscoach is het opleiden tot een Tenniscoach die in staat is (top)tennisspelers te coachen, hun tennishandelen te beïnvloeden met het doel een prestatieverbetering te realiseren.

Inschrijven 
Deze opleiding wordt in 2017-2018 niet georganiseerd. Degenen die geïnteresseerd zijn om de opleiding een keer te gaan volgen adviseren wij een e-mail te sturen naar tennisleraren@knltb.nl. We plaatsen je dan op een wachtlijst en nemen contact op zodra de opleiding wordt georganiseerd.

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.