Padel Zuitnl Henk Koster 2020 (38)

Padel Wintercompetitie

Naar aanleiding van een behoefteonderzoek onder competitiespelers en niet-competitiespelers hebben we een padel wintercompetitie ontwikkeld. Deze competitie telt 7 speeldagen* in november, december, januari en februari en wordt zowel indoor als outdoor aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag. De competitie bestaat uit vier dubbelpartijen.

Door het toevoegen van deze competitie kunnen spelers dus het hele jaar padelcompetitie spelen. Ideaal om hun padelskills te verbeteren en wedstrijdervaring op te doen, maar het is uiteraard ook heel gezellig om samen met je team tegen andere teams te spelen.

* Met uitzondering van de Top- en Hoofdklasse. Voor hen telt de competitie 5 speeldagen in januari, februari en maart en wordt er verplicht indoor gespeeld. De KNLTB zorgt voor de huur van de indoorlocaties, teams hoeven dit dus niet zelf te regelen. De baanhuur is inbegrepen bij het inschrijfgeld en bedraagt €350 per team. Ballen en andere benodigdheden worden zoals gebruikelijk door de thuisspelende ploeg zelf geregeld.

Speeldata

Klik hier voor de speeldata.

Competitieaanbod

Bekijk hieronder het volledige aanbod van de Padel Wintercompetitie.

Teams inschrijven

Als VCL kan je van 1 tot en met 16 september de teams van jouw vereniging opgeven voor de wintercompetitie. Medio oktober zal dan de indeling van de competitie worden gepubliceerd.