Extra VTL-cursussen

Wegens grote belangstelling organiseert de KNLTB in mei 4 extra basiscursussen verenigingstoernooileider (VTL). Zijn er leden van jouw vereniging die hier belangstelling voor hebben? Geef dit dan door aan de Ledenadministrateur.

Dinsdag 21 mei - Assen
Woensdag 22 mei - Haarlemmerliede
Woensdag 22 mei - Arnhem
Woensdag 22 mei - Best

De Ledenadministrateur kan via de Verenigingen Community geïnteresseerde leden inschrijven. Leden kunnen tot één week voorafgaand aan de cursus ingeschreven worden. Na inschrijving ontvangt de cursist een inschrijfbevestiging. Als de ledenadministrateur nog geen inlog heeft of zijn er vragen, stuur dan een e-mail naar wedstrijdtennis@knltb.nl.

Kijk hier voor meer cursusinformatie. 

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.